Vigyél Haza! Alapítvány – Virtuális Étterem

Ez a virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

A felsorolt „ételek” nem kerülnek kiszállításra, hanem a NETPINCÉR levonások nélkül továbbítja alapítványunknak a rendelés értékét, ezzel segítve munkánkat. Így, ha megrendelsz egy-egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod!

Alapítványunk már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat. Munkánk során már több mint 900 állatot gyógyítottunk, neveltünk, majd felelős gazdikhoz adtuk őket.

Hálásan köszönjük nagyvonalú felajánlásodat!


Szolgáltatások

Házhozszállítás    Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, Jótékony


Nyitvatartás

H - V: 00:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36209344826
Cím1174, Budapest - XVII. Ady Endre utca 12Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott, OTP SZÉP kártya - ajánlott, MKB SZÉP kártya - ajánlottKH SZÉP kártya - ajánlott


Hasznos információk
Közeli éttermek

Pecsenyesütő    Sosi Pizza & Burger    Kinder Pizzéria    Lidi Mama Konyhája    Pizza 17    Kürtős 17 Kalács    Zsbistro    Corleone Pizzéria    Bistro 17   


Értékelések

Ízlett, 2020. máj. 4., 0 perc alatt megérkezett Az egyik legjobb hely

Ízlett, 2020. ápr. 12., 0 perc alatt megérkezett Köszönjük a kitartó munkátok! Renelem mindnen kis szőrmók megleli a legjobb gazdáját :)

Ízlett, 2019. dec. 31., 0 perc alatt megérkezett Megható és ötletes. Örülök, ha segíthettem. BUÉK nektek és a kutyusoknak!

Ízlett, 2019. dec. 13., 10 perc alatt megérkezett Csodás kezdményezés, kreatív megoldás Ízlett, 2019. dec. 12., 10 perc alatt megérkezett Nagyon aranyos kezdeményezés! Előre is kellemes ünnepeket és boldog újévet mindenkinek :)


Akciók

Ez a virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

A felsorolt ételek nem kerülnek kiszállításra, hanem a NETPINCÉR levonások nélkül továbbítja alapítványunknak a rendelés értékét, ezzel segítve munkánkat. Így, ha megrendelsz egy-egy ételt, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod!

Alapítványunk már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat. Munkánk során már több mint 900 állatot gyógyítottunk, neveltünk, majd felelős gazdikhoz adtuk őket. Hálásan köszönjük nagyvonalú felajánlásodat!

Alapítványunknál legnehezebb helyzetben azok az idősebb keverék kutyák vannak, akiknek gazdája meghalt: gyakran az örökösök dobták ki őket.

Ezért nehéz feladatra vállalkoztunk: gondozásba vettük ezeket a kedves kisnyugdíjasokat, hogy gyógyítsuk, ápoljuk őket, és azért dolgozunk önkénteseinkkel, hogy egy -egy nagyszívű ember örökbe fogadja az idős árvákat.

Tudjuk, hogy sok idős kutyánknak már kevés esélye van arra, hogy örökbe fogadják őket, pedig valamennyien különlegesek ezek a sokat tapasztalt, bölcs és toleráns állatok.

Természetesen, ha kell, életük végéig biztosítjuk egy-egy nehéz sorsú, idős állat számára a boldog és gondtalan öregkort.

Ehhez azonban szükséges olyan jó érzésű emberek támogatása is, mint amilyen Te is vagy, hiszen egy idős állat ellátása nem csupán több törődéssel, de magasabb költségekkel is jár.


Házhozszállítás kínálat, Étlap megtekintése

Virtuális ételek
01. Buksi könnyű reggelije
600 Ft
02. Bundás és Kormi kedvencei, magyarosan
1 200 Ft
03. Vegyes ízelítő Turmix ajánlásával
1 500 Ft
04. Kétszemélyes fitnesz tál Dömpikének és Pufinak
2 000 Ft
05. Szaftos falatok a dolgos napokra
2 500 Ft
06. Pamacs Pazar ebédje
3 000 Ft