Starbucks Dunakeszi Auchan

Szolgáltatások

Házhozszállítás   


Konyha

ital, reggelizőhely, Fényképes étlap, pékség, kávé


Nyitvatartás

H - V: 09:00 - 17:25


Elérhetőség

Telefon+36707959112
Cím2120, Dunakeszi Nádas utca 6Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott, OTP SZÉP kártya - ajánlott, MKB SZÉP kártya - ajánlottKH SZÉP kártya - ajánlott


Hasznos információk

 • Shopdata.allergens-pdf: Starbucks_201907.pdf • Közeli éttermek

  McDonald's - Dunakeszi    Jack's Burger Dunakeszi    KFC Dunakeszi Auchan    Csibefaló Friss Dunakeszi    Pizza Hut Dunakeszi    Ramada Resort - Colorado Étterem    Fast and Fine Étterem    La Familia Ristorante    Pestital.hu   


  Akciók

  Előrendelés esetén +/- 10 perccel tudjuk vállalni a kiszállítást.


  Házhozszállítás kínálat, Étlap megtekintése

  Menük
  Szemeskávé csomag
  Válassz 3 csomag szemeskávét és meghívunk egy általad választott Tall méretű italra. (Az ár a tételek kiválasztása után jelenik meg!)
  Családi délutáni édes pillanatok kávéval
  1 db Epres sajttorta, 1 db New York sajttorta, 1 db Répatorta, 1 db Csokoládétorta, 4 db Grande Latte (expresso roast kávéból, normál tejből)
  7 530 Ft
  Családi délutáni édes pillanatok kávéval és forró csokoládéval
  1 db Epres sajttorta, 1 db New York sajttorta, 1 db Répatorta, 1 db Csokoládétorta, 2 db Grande Latte (expresso roast kávéból, normál tejből), 2 db Forró csokoládé
  8 130 Ft
  Családi brunch kávéval
  1 db Fahéjas tekercs, 1 db Csokoládés keksz, 1 db Áfonyás muffin, 1 db Espresso brownie, 2 db Sajtos-sonkás croissant, 2 db Caprese szendvics, 4 db Grande Latte (espresso roast kávéból, normál tejből)
  10 690 Ft
  Családi brunch kávéval és forró csokoládéval
  1 db Fahéjas tekercs, 1 db Csokoládés keksz, 1 db Áfonyás muffin, 1 db Espresso brownie, 2 db Sajtos-sonkás croissant, 2 db Caprese szendvics, 2 db Grande Latte (expresso roast kávéból, normál tejből), 2 db Forró csokoládé
  11 290 Ft
  Szezonális kedvencek
  Vanilla Bean Blonde Roast Macchiato (Tall)
  Világos pörkölésű, lágy és selymes Starbucks Blonde® Roast kávé vanília sziruppal, gőzölt tejjel és Vanilla Bean öntettel a tetején. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Iced Vanilla Bean Blonde Roast Macchiato (Tall)
  Világos pörkölésű, lágy és selymes Starbucks Blonde® Roast kávé vanilía sziruppal, tejjel, jéggel és Vanilla Bean öntettel a tetején. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Roasted Hazelnut Blonde Macchiato (Tall)
  Világos pörkölésű, lágy és selymes Starbucks Blonde® Roast kávé mogyoró sziruppal, gőzölt tejjel és mogyoró öntettel a tetején. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Iced Roasted Hazelnut Blonde Macchiato (Tall)
  Világos pörkölésű, lágy és selymes Starbucks Blonde® Roast kávé mogyoró sziruppal, tejjel, jéggel és mogyoró öntettel a tetején. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Frappuccino®
  Caramel Cream Frappuccino® (Tall)
  Frappuccino® crème szirup tejjel, karamell ízű sziruppal és jéggel összeturmixolva, tetején tejszínhabbal és Caramel Drizzle-lel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Caramel Frappuccino® (Tall)
  Karamell ízű szirup kávéval és tejjel, jéggel összeturmixolva, tetején tejszínhabbal és karamell sziruppal. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 390 Ft
  Chocolate Chip Cream Frappuccino® (Tall)
  Mocha szósz, Frappuccino® csokoládé darabok kávé ízű sziruppal és tejjel, jéggel összeturmixolva, tetején tejszínhabbal és mocha Caramel Drizzle-lel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 390 Ft
  Chocolate Cream Frappuccino® (Tall)
  Krémes mocha szósz tejjel összeturmixolva. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Coffee Frappuccino® (Tall)
  Frappuccino® roast coffee tejjel, jéggel összeturmixolva, tetején tejszínhabbal (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 190 Ft
  Espresso Frappuccino® (Tall)
  Kávé ízű szirup espresso shottal és tejjel, jéggel összeturmixolva. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 190 Ft
  Espresso alapú italok
  Caffe Americano (Tall)
  Az espresso shot-okat felöntjük forró vízzel, így egy vékony crema réteg képződik a tetején. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  890 Ft
  Caffe Latte (Tall)
  A sötét, testes espressot a gőzölt tej ellensúlyozza egy vékony habréteggel a tetején. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  990 Ft
  Caramel Macchiato (Tall)
  Espresso vanília sziruppal és gőzölt tejjel, karamell öntettel díszítve. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Flat White (Double Shot)
  Gőzölt tej dupla espresso shotra töltve. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 090 Ft
  Mocha (Tall)
  Espresso mocha sziruppal és gőzölt tejjel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  White Mocha (Tall)
  Espresso fehér csokoládé sziruppal és gőzölt tejjel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Szűrt kávé
  Brewed coffee (Tall)
  Közepes pörkölésű,lágy és kiegyensúlyozott kávé, gazdag ívilággal. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  790 Ft
  Cold Brew (Tall)
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  990 Ft
  Cold Brew Latte (Tall)
  Cold Brew kávé tejjel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 050 Ft
  Espresso alapú jeges italok
  Iced Caffe Americano (Tall)
  Az espresso shot-okat felöntjük forró vízzel, így egy vékony crema réteg képződik, majd jeget adunk hozzá. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  890 Ft
  Iced Caffe Latte (Tall)
  A sötét, testes espressonkat tejjel és jéggel párosítjuk. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  990 Ft
  Iced Caramel Macchiato (Tall)
  Espresso vanília sziruppal, tejjel és jéggel, karamell öntettel díszítve. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Iced White Mocha (Tall)
  Espresso, tej és fehércsokoládé szirup jégre töltve, tejszínhabbal díszítve. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Iced Mocha (Tall)
  Gazdag és testes espresso mocha sziruppal, tejjel és jéggel, tejszínhabbal díszítve. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Iced Vanilla Latte (Tall)
  A sötét, testes espressonkat tejjel, jéggel és vanília sziruppal gazdagítjuk. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 150 Ft
  Forró csokoládék és teák
  Premium Hot Chocolate (Tall)
  tejszínhab nélkül (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  White Hot Chocolate (Tall)
  tejszínhab nélkül (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Chai Tea Latte (Tall)
  Egy meleg, aromás chai tea latte, ami csodálatosan édes és fűszeres. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Matcha Tea Latte (Tall)
  Zöld Matcha tea tejjel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Iced Chai Tea Latte (Tall)
  Fekete tea fahéjjal, kardamommal, fekete borssal és csillagánizzsal, amelyet tejjel és jéggel párosítunk. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 290 Ft
  Classic hibiscus tea (Tall)
  Ellenállhatatlan Teavana® hibiscus infusion tea jéggel összerázva. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  890 Ft
  Teavana ® forró teák
  Hot tea Camomille tea (Tall)
  Fodormenta, borsmenta és leheletnyi citromverbena keveréke.
  990 Ft
  Hot tea Earl grey tea (Tall)
  Testes fekete tea, a háttérben zamatos maláta aromával.
  990 Ft
  Hot tea Emperor green tea (Tall)
  Kiegyensúlyozott zöld tea keverék, verbena, citromfű és leheletnyi fodormenta ízjegyekkel.
  990 Ft
  Hot tea English breakfast tea (Tall)
  Testes fekete tea, a háttérben zamatos maláta aromával.
  990 Ft
  Hot tea Hibiscus tea (Tall)
  990 Ft
  Hot tea Jasmin Pearl Green tea (Tall)
  Zöld tea illatos jázminnal.
  990 Ft
  Szendvicsek
  Caprese bagett
  Ropogós bagett koktélparadicsommal, mozzarellával és bazsalikommal. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 190 Ft
  Tojásos, baconos bagel
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  1 190 Ft
  Sajtos, sonkás croissant
  Friss croissant sajttal, sonkával, koktélparadicsommal és rukkolával. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  990 Ft
  Pesztós, csirkés bagett
  Ropogós bagett csirkemellel, pesztós majonézzel, szárított paradicsommal, mozzarellával és bazsalikommal. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  1 190 Ft
  Lazacos bagel
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  1 390 Ft
  Húsvéti croissant
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  1 090 Ft
  Desszertek
  Csokoládés muffin
  Ellenállhatlan csokoládés muffin, ami tökéletes kiegészítője lehet kedvenc kávédnak. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  690 Ft
  Áfonyás muffin
  Omlós muffin áfonyaszemekkel. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  690 Ft
  Csokis keksz
  Omlós csokoládés keksz, aminek senki nem tud ellenállni. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  690 Ft
  Fehércsokis keksz
  Omlós keksz fehércsokoládé darabokkal. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  690 Ft
  Fahéjas tekercs
  Fahéjas tekercsünk kedvenc kávéddal párosítva tökéletes reggeli lehet. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  790 Ft
  Croissant vajjal és dzsemmel
  A friss croissant dzsemmel az igazi! (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  490 Ft
  Joghurt, köleskása
  Áfonyás joghurt
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  890 Ft
  Fahéjas, almás köleskása
  Ha egészséges finomságra vágysz, egy köleskása tökéletes választás lehet. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  890 Ft
  Málnás joghurt
  Natúr joghurt málna dzsemmel párosítva. (A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu))
  890 Ft
  Levesek
  Brokkolikrémleves
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  890 Ft
  Olasz paradicsomleves
  A fokozott odafigyelés ellenére nem garantálhatjuk, hogy a szállított termékek nem tartalmaznak nyomokban allergéneket. A teljes allergén lista elérhető az Infók & Akciók fülön, tápértékekre vonatkozó információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni (www.starbucks.hu)
  890 Ft
  Csomagolt ételek
  Kamarellás waffel
  Ez a holland eredetű finomság tökéletes nasolnivaló a rohanós hétköznapokon.
  450 Ft
  Starbucks csokoládé érme
  Jutalmazd meg magad, vagy másokat a Starbucks tejcsokoládé érmével.
  220 Ft
  Alma chips
  Ropogós alma chips, ha egészséges nassolnivalóra vágysz.
  590 Ft
  Csokoládés banán chips
  Ropogós banán falatok csokoládéval borítva.
  790 Ft
  Elefánt chips
  Elephant sütőben sült sós chips tallérok
  450 Ft
  Raw Bar Coconut
  590 Ft
  Palackos üdítők
  Narancslé (0,33l)
  1 190 Ft
  Almalé (0,33l)
  490 Ft
  Mango smoothie (0,33l)
  890 Ft
  Baracklé (0,33l)
  490 Ft
  Voslauer szénsavmentes víz (0,75l)
  590 Ft
  Voslauer szénsavas víz (0,5l)
  490 Ft
  VIA kávék
  VIA House blend
  Közepes pörkölésű, mikroőrleményű Latin-amerikai kávé. Élénk, kiegyensúlyozott ízvilággal és kakaós ízjegyekkel.
  1 990 Ft
  VIA Colombia
  Közepes pörkölésű, mikroőrleményű Latin-amerikai kávé. Kiegyensúlyozott és ízletes, diós és mogyorós ízjegyekkel.
  1 990 Ft
  VIA Italian Roast
  Sötét pörkölésű, mikroőrleményű kávé, pörkölt és édes ízvilággal.
  1 990 Ft
  VIA Pike Place Roast
  Közepes pörkölésű, mikroőrleményű kávé, lágy és kiegyensúlyozott ízvilággal.
  1 990 Ft
  Szemes kávék
  Blonde Roast (250g)
  Világos pörkölésű kávé, édes-citrusos és selymes ízjegyekkel.
  2 990 Ft
  Colombia (250g)
  Közepes pörkölésű, Latin-amerikai kávé. Kiegyensúlyozott és ízletes, diós és mogyorós ízjegyekkel.
  2 590 Ft
  Decaf Espresso Roast (250g)
  Koffeinmentes, sötét pörkölésű kávé, gazdag ízvilággal és karamellás ízjegyekkel.
  2 590 Ft
  Espresso Roast (250g)
  Sötét pörkölésű kávé, gazdag ízvilággal és karamellás ízjegyekkel.
  2 590 Ft
  Ethiopia (250g)
  Közepes pörkölésű, afrikai kávé. Enyhe és bársonyos, étcsokoládét, borsféléket és édes citromot idéző ízjegyekkel.
  2 590 Ft
  Guatemala (250g)
  Közepes pörkölésű, Latin-amerikai kávé, kakaós és enyhén fűszeres ízvilággal.
  2 590 Ft
  Egyéb
  Reusable Cup
  990 Ft
  Vászontáska VIA kávéval
  Kérjük, válasszon hozzá kávét!
  2 430 Ft
  Vászontáska
  1 990 Ft
  Fekete kerámia presszócsésze
  2 590 Ft
  Fekete kerámia bögre (Tall)
  3 290 Ft
  Fehér kerámia presszócsésze
  2 590 Ft