Sercli Étterem

Képzelje magát egy kellemes, visszafogottan nyüzsgő környezetbe, ahol nincs más csak béke és nyugalom, no és persze Önön kívül még jó néhány gasztro-kalandor, akik Önhöz hasonlóan barátaikkal, családtagjaikkal vagy éppen üzleti partnereikkel töltenek el néhány órát egy ebéd vagy vacsora alkalmával.

Belvárosi éttermünk, a SERCLI ezt a letisztult, a múlt század hatvanas, hetvenes éveire jellemző minimalista hangulatot idézi modern színvilággal és eredeti belsőépítészeti megoldásokkal ötvözve.
Vendégeink kiszolgálását és ételeink minőségét tekintve azonban maximalizmusra törekszünk, nem megfeledkezve a kevesebb többet jelent alapfeltevésről.

ELVITELES rendelés nem egyezik meg a HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL !!!!

Az elvitelre rendeléskor minden ugyanúgy működik, mint a házhoz szállítás esetén, csak a kiszállítás helyett az ételért neked kell elmenni az étterembe. Az ételt becsomagolva a kívánt időben veheted fel.

Az étterem 2014. március 3-án nyit!!!!
Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - V: 12:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 235 0293
Weboldalwww.serclietterem.hu/etlap
Cím1050, Budapest - V. Veres Pálné u. 7.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is), MKB SZÉP kártya


Hasznos információk

  • Parkolás: Környező utcákban fizetős parkolási lehetőség.
  • Megközelíthetőség: Ferenciek teréig 3-as metróval, vagy 7, 173, 178-as autóbusszal, innen pár perc séta az étteremig.
  • Ingyenes wifi: Igen
  • Különterem: Igen  • Közeli éttermek

    BorLaBor Étterem    Govinda Vega Sarok    Czukor Étterem és Söröző    Ahoy! Forrócsoki & Gofri    Starbucks Egyetem tér    Csillagánizs Vietnami Bisztró    Chic to Chic    Paul's Bistro    Bonnie Restro