Rosenstein Vendéglő

A Rosenstein családi vendéglőt azért nyitottuk meg, mert az a kis büfé, ahonnan a mi kis magánvállalkozásunk indult, már kevésnek bizonyult. A vendégek szerettek volna leülni, egymással és velem beszélgetni, én viszont nem szerettem volna egy feszes, az eleganciájával riasztó éttermet nyitni. Ezért ragaszkodunk a vendéglő fogalmához, noha tudjuk, hogy annál magasabb színvonalat nyújtunk. Időközben sok mindennel csinosítottuk, de a vendéglő intim, családi jellegét nem akartuk megváltoztatni.

Én a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, persze tudom, hogy haladni kell a korral, mert felnőtt egy új vendég-generáció, és egyre igényesebbek az emberek. A modernizációt már Robi fiamra bízom, arra azonban közösen ügyelünk, hogy minden ételünk íze – akárhonnan jöjjön is az ötlete – „rosensteines” legyen. Sosem voltunk kizárólagos zsidó étterem, a mi vendéglőnkbe minden jó beleillik. Egyébként is „»Minden minden kóser, ami jó “« – mondta anyai nagymamám. Ezért mi a családi vendéglőnkben nem egy irányzat, hanem a vendég elégedettsége mellett köteleztük el magunkat. Engem a vendég mindennapi elégedettsége inspirál. Nem szeretném, hogy halálom után értékeljenek. Én a mában, és a gasztronómia pillanat-művészetében szeretnék nyomot hagyni.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - Szo: 12:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 333 3492
Weboldalrosenstein.hu
Cím1087, Budapest Mosonyi u. 3.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is)


Hasznos információk

  • Parkolás: A vendéglő mellett lévő parkoló.  • Bejegyzések

    Rosenstein - Az év visszatérése   


    Közeli éttermek

    Etna II Étterem és Pizzéria - TÖRÖLT    Nílus Étterem    Etna Házhozszállítás    Ennió Bisztró    Ju Xian Kínai Étterem    Huszár Étterem    Baross Étterem    McDonald's - Bethlen G. utca    Hotel Hungaria City Center