Partyhordó - Italházhozszállítás

Szolgáltatások

Házhozszállítás   


Konyha

ital, Fényképes étlap


Nyitvatartás

H - Cs: 14:00 - 03:00 P - Szo: 14:00 - 04:00 V : 14:00 - 03:00


Elérhetőség

Telefon+36209872112
Cím1063, Budapest - VI. kerület Szív utca 58.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is)


Közeli éttermek

Eurindiai Konyha    Chez Daniel Étterem    Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház    Bajnok Palacsinta    NachosExpress Moziélmény Házhoz    Cream Kávézó és Étterem    Haveli Indiai Étterem    Café Colombo    Monta's Kitchen   


Értékelések

Ízlett, 2020. jan. 4., 40 perc alatt megérkezett 40 perc, príma!

Ízlett, 2019. dec. 28., 20 perc alatt megérkezett Nagyon elégedett vagyok! :)

Ízlett, 2019. dec. 26., 30 perc alatt megérkezett Nagyon kedvesek es professzionalisak.

Ízlett, 2019. okt. 15., 140 perc alatt megérkezett Nagyon hősies és rendes a futár! Becsüljék meg ! Ízlett, 2019. aug. 20., 30 perc alatt megérkezett Koszonjuk szepen!


Akciók

Szeszesitallal csak 18 év feletti megrendelőinket szolgáljuk ki.


Házhozszállítás kínálat, Étlap megtekintése

Ásványvizek
Jana Eper-Guava (1,5l)
399 Ft
Mizse Ásványvíz Enyhe (1,5l)
Enyhe szénsavas ásványvíz, 7,5 PH tartalommal, vastalanítva.
139 Ft
Mizse Ásványvíz Szénsavas (1,5l)
Mizse szénsavas, 7,5 PH értékű ásványvíz.
139 Ft
Mizse Ásványvíz Szénsavmentes (1,5l)
Szénsavmentes, 7,5 PH értékű vasmentes ásványvíz.
139 Ft
NaturAqua Emotion Körte-Citromfű szénsavas üdítőital 0.5l
Körte- és citromfűízű szénsavas üdítőital.
299 Ft
NaturAqua Emotion Körte-Citromfű szénsavas üdítőital 1.5l
Körte- és citromfűízű szénsavas üdítőital.
439 Ft
Pezsgők
BB Édes Pezsgő (0,75l) (11%)
A BB Édes pezsgő intenzív gyöngyözéssel telíti meg a poharat. Illatában megfigyelhető a gyümölcsös-virágos hatás, szájban intenzíven bontakozik ki a nektarin, lime és friss szőlő jegye. Ajánlott édességekhez, süteményekhez. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 5-7C
1 399 Ft
BB Félszáraz Pezsgő (0,75l) (11,5%)
BB Félszáraz pezsgő, mely frissességet sugároz. Illata akárcsak íze tipikusan pezsgő jellegű, fogyasztója lehet akár édes vagy száraz pezsgő rajongó, az aranyközéputat a BB ezzel a remek italával biztosítja. Ajánlott 6-8C-on hőmérsékletre behűteni és azután fogyasztani.
1 399 Ft
BB Frizzante (0,75l) (10,5%)
A félédes BB Frizzante gyöngyözőbor friss, üde illatát és ízét, gyümölcsös zamatát a hozzáadott finom eloszlású szén-dioxid és a pezsgőknél alacsonyabb 10,5%-os alkoholtartalma teszi teljessé. Igen halvány zöldes-sárga színnel, visszafogott gyöngyözéssel, citrusos-virágos illatvilággal rendelkezik. Íze gyümölcsös, savai közepesen frissek, játékosak, kellően elnyújtják az élvezetet. Gyümölcskosár mellé ajánljuk, 5-7 C-ra lehűtve.
1 589 Ft
BB Rosé Pezsgő (0,75l) (12%)
Igazi különlegesség és üdítő látvány a poharakban ez a kellemes, halvány rózsaszínű finomság. A félszáraz BB Rosé pezsgő baráti összejövetelek kiváló kísérő itala. Közepesen mély rózsaszín színű, friss, könnyű málna és eper illat jellemzi. Szájban frissen lép fel, gazdag pezsgést, könnyű piros bogyós gyümölcsöket érezhetünk. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 5-7C.
1 399 Ft
BB Spumante Pezsgő (0,75l) (7%)
Egy pezsgő kezdőknek! Ezt a pezsgőt mintha a legifjabb generációnak találták volna ki, vele még az ismerkedés is garantáltan jobban megy. Persze kérdés ki számít fiatalnak. Az édes BB Spumante pezsgőnk a legkiválóbb muskotály szőlők mustjából erjed. Kimondottan világos színnel, jellegzetes, édes muskotályossággal rendelkezik. A mustból történő erjesztésnek köszönhetően különösen illatos és zamatos pezsgő. Somlói galuskához, diós réteshez, fagylalthoz, túrótortához ajánljuk. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 5-7C.
1 399 Ft
BB Száraz Pezsgő (0,75l) (11,5%)
Az önálló egyéniség, egy igazi aperitif! Száraz ízvilágú pezsgőnk kellemes halvány árnyalata már színében is frissességet, könnyűséget ígér. Illatában is száraz, hozza az egres és a zöld spárga jegyeit, melyek egy érintésnyi gyógynövényességgel együtt lépnek fel. Szájban gazdagon bontakozik ki, visszafogott gyümölcsösséget és egy árnyalatnyi sósságot kínál.
1 399 Ft
Pálinkák
Alföldünk Aranya Alma Pálinka (0,2l) (40%)
Csakis magyar klasszikus gyümölcsből készült. Ízvilága hihetetlenül telt, vastag és harmonikus. Nagyon hamar képes bárkit elcsábítani. Az alma íz harmóniája szinte rabul ejti az embert.
1 889 Ft
Alföldünk Aranya Barack Pálinka (0,2l) (40%)
A fajta gyümölcs ízét, illatjegyét őrző mestermű. Illatát igen intenzív lekváros jegyek jellemzik, mely intenzitás a garaton folytatódik tovább.
2 499 Ft
Alföldünk Aranya Barack Pálinka (0,35l) (38%)
A fajta gyümölcs ízét, illatjegyét őrző mestermű. Illatát igen intenzív lekváros jegyek jellemzik, mely intenzitás a garaton folytatódik tovább. Kecses formájú, hosszú nyakú, sötét üvege rendkívül szép önmagában is, így remek ajándék bárki számára!
3 909 Ft
Alföldünk Aranya Körte Pálinka 0,2l (40%)
Ízvilága tolakodó és behízelgő jegyekkel rendelkezik. Nagyon hamar képes a fogyasztók kedvencévé vélni a fajta finom karakterével. Zamatos körte íze felidézi bennünk a nyár kellemes pillanatait. rendelkezik. Nagyon hamar képes a fogyasztók kedvencévé vélni a fajta finom karakterével.
2 329 Ft
Alföldünk Aranya Körte Pálinka (0,35l) (38%)
Ízvilága tolakodó és behízelgő jegyekkel rendelkezik. Nagyon hamar képes a fogyasztók kedvencévé vélni a fajta finom karakterével.
3 509 Ft
Alföldünk Aranya Meggy Pálinka (0,2l) (40%)
Illatában közepesen keveredik a meggyes virágillat a friss meggy illatával. Ízre leginkább pici lekvárosság és egy pici bonbonosság jellemző. Ugyanakkor utóízében egy leheletnyi marcipánosság bújik meg.
2 329 Ft
Vodkák
Absolut Blue Vodka (0,5l) (40%)
Svédországból származó, friss, tiszta illatú. Búza alapanyagból készült tiszta vodka. Az Absolut Vodka család méltán az egyik legnépszerűbb ital akár a fiatalok, akár idősebbek körében. Bátran használható koktélokhoz és önmagában is.
6 090 Ft
Absolut Blue Vodka (0,7l) (40%)
Svédországból származó, friss, tiszta illatú. Búza alapanyagból készült tiszta vodka. Az Absolut Vodka család méltán az egyik legnépszerűbb ital akár a fiatalok, akár idősebbek körében. Bátran használható koktélokhoz és önmagában is.
7 390 Ft
Absolut Blue Vodka (1l) (40%)
Svédországból származó, friss, tiszta illatú. Búza alapanyagból készült tiszta vodka. Az Absolut Vodka család méltán az egyik legnépszerűbb ital akár a fiatalok, akár idősebbek körében. Bátran használható koktélokhoz és önmagában is.
9 090 Ft
Beluga Noble Vodka (0,5l) (40%)
Tökéletesen tiszta malátavodka! A kiemelkedő minőséget artézivíznek és gondos kézi munkának köszönheti. Lágyságát, tisztaságát a többszöri és különböző szűrési folyamatoknak köszönheti. Ízvilága meglepően lágy.
11 390 Ft
Beluga Noble Vodka (0,7l) (40%)
Tökéletesen tiszta malátavodka! A kiemelkedő minőséget artézivíznek és gondos kézi munkának köszönheti. Lágyságát, tisztaságát a többszöri és különböző szűrési folyamatoknak köszönheti. Ízvilága meglepően lágy.
14 890 Ft
Bols Platinum Vodka (0,7l) (40%)
Prémium minőségű vodka, tiszta színű, kellemes gabona illattal.
5 790 Ft
Vörösborok
BB Kékfrankos (0,75l) (11,5%)
A Kékfrankos hazánk legnagyobb területén termesztett kékszőlő fajtája. A BB Klasszikus Kékfrankost azoknak a borfogyasztóknak ajánlják, akik előnyben részesítik a nem túl száraz vörösborokat. A félédes Kékfrankosból többet el lehet fogyasztani, anélkül, hogy a gyomor tájékán savas érzeteket éreznénk, éppen ezért mondhatjuk társasági bornak. Jól illik a délutáni beszélgetésekhez, kártyapartik mellé. A vörösborral készített ételekhez és a paprikás csirke mellé is kiváló. Optimális fogyasztási hőmérséklete: 16-18C.
785 Ft
Bock Ermitage 2013 (0,75l) (13%)
A pincészet legnépszerűbb bora. A villányi borvidék legszebb dűlőiből származó szőlőfajtákból készült, Cabernet gerincre épülő, Merlot, Pinot Noir, Portugieser, Kékfrankos, Syrah házasítása. Nagy tölgyfahordókban (70%) és használt barrique hordókban (30%) 12 hónapig érlelődik. Közepesen sötét intenzitású, gránátvörösbe hajló szín jellemzi, melyhez enyhén fűszeres, piros húsú gyümölcsök illata párosul. Ízében meggyes fanyarság érezhető, enyhe csokoládés lecsengéssel.
4 690 Ft
Bock Villányi Cabernet Franc 2015 (0,75l) (13%)
Világfajta, mely a villányi borvidéken otthonra lelt. Míg a világ más területein a Sauvignon az első számú Cabernet, addig Villányban a Cabernet Franc egyre inkább előtérbe kerül. Erjesztést követően, 12 hónapig nagy tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében rendkívül összetett, melyben a gyümölcsösség harmonikus egységet alkot a hordóból származó aromákkal.
4 490 Ft
Bock Villányi Cabernet Sauvignon 2014 (0,75l) (13%)
Villányi védett eredetű prémium vörösbor. Világfajta, amely a villányi borvidék dűlőin is a legszebb arcát mutatja. Erjesztést követően, 12 hónapig nagy tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében erdei gyümölcsök fedezhetők fel. Sok éves érlelési potenciállal bír.
4 490 Ft
Bock Villányi Kékfrankos 2017 (0,75l) (13%)
Villányi védett eredetű prémium vörösbor. Fekete-hegydűlő hozamkorlátozott terméséből készített közepesen testes vörösbor. Acéltartályban történő erjedés után 12 hónapig érlelődött másodtöltésű barrique hordóban. Bíborvörös szín jellemzi. Illatában, ízében meggy, cseresznye fedezhető fel, melyet csokoládés aromák egészítenek ki.
2 809 Ft
Bock Villányi Porta Géza 2015 (0,75l) (12%)
A Jammertal dűlőből válogatott Portugieser, amely erjesztést követően, 6 hónapos ászkolás után kerül palackba. A hosszabb hordós érlelés növeli az eltarthatóságát. Színe bíborvörös, lilás árnyalattal, savaiban bársonyosság, ízében gyümölcsösség, illatában cseresznye és meggy jelenik meg. Komplexebb, fűszeresebb a megszokott Portugieser képnél.
2 449 Ft
Szénsavmentes üdítők
Cappy 100% almalé 1l
Sűrítményből készült frissítő finomság alma ízben, 1 lieteres kiszerelésben.
619 Ft
Cappy Eper Koktél vegyesgyümölcs ital 1l
Frissítő eper íz bármely pillanatban. Hűtve a legfinomabb, akkor találkozol igazán a friss és hűsítő eper, és a szenzációs Cappy ízvilággal.
619 Ft
Cappy Ice Fruit Apple-Pear vegyesgyümölcs ital bozdavirág ízesítéssel 0.5l
Szénsavmentes vegyes gyümölcsital alma és körte ízesítéssel, cukorral és édesítőszerrel. Tartósítószer hozzáadása nélkül.
399 Ft
Cappy Ice Fruit Apple-Pear vegyesgyümölcs ital bozdavirág ízesítéssel 1.5l
Szénsavmentes vegyes gyümölcsital alma és körte ízesítéssel, cukorral és édesítőszerrel. Tartósítószer hozzáadása nélkül.
529 Ft
Cappy Ice Fruit Peach-Melon vegyesgyümölcs ital citromfű ízesítéssel 0.5l
Szénsavmentes alma-őszibarack-sárgadinnyeital citromfű ízesítéssel. Cukorral és édesítőszerrel. Hozzáadott vitaminokkal. Tartósítószer hozzáadása nélkül.
399 Ft
Cappy Ice Fruit Peach-Melon vegyesgyümölcs ital citromfű ízesítéssel 1.5l
Szénsavmentes alma-őszibarack-sárgadinnye ital citromfű ízesítéssel. Cukorral és édesítőszerrel. Hozzáadott vitaminokkal. Tartósítószer hozzáadása nélkül.
529 Ft
Ciderek
Somersby Apple Sweet (0,33l) (4,5%)
A Somersby mint Magyarország első számú cidere, kategória alapító termék hazánkban. A cider fogyasztás kultúrája Nyugat-Európában már elterjedt. Mint a pezsgőnél, a ciderek között is van édes, félédes és száraz. A Somersby egy teljesen új és fiatalos márka, ami nem ragaszkodik a hagyományokhoz. A Somerby Apple cider frissességét az erjesztett almalének és a természetes alma aromának köszönheti. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, aromákat vagy színezékeket. A lédús alma ízének köszönhetően, a Somersby Apple természetes és ízletes választás a nyugodt pillanatokra vágyó barátoknak. Fogyaszd jéggel a maximális élvezetért.
489 Ft
Somersby Blackberry (0,33l) (4,5%)
A Somersby Blackberry egy gyümölcsös ízesítésű cider, amelyet a szeder természetesen lágy íze és üdesége jellemez. Gyümölcsös frissességével a Somerby Blackberry is egyike a tökéletes variációknak. Fogyaszd jégre töltve.
489 Ft
Somersby Blueberry (0,33l) (4,5%)
A Somerby Blueberry a kék áfonya különleges ízével hódítja meg a cider kedvelőket. Gyümölcsös frissességével a Somerby Blueberry tökéletesen beleillik a Somerby ciderek választékába.
489 Ft
Somersby Pear (0,33l) (4,5%)
A Somersby Pear cider különleges frissességét az erjesztett körtének és a természetes körtearomának köszönheti. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, aromákat vagy színezékeket. Pezsgő és frissítő jellege teszi tökéletes gyümölcsös ciderré.
489 Ft
Strongbow Gold Apple (0,33l) (4,5%)
A napsütötte, roppanós cider alma legjava és kellemesen üdítő zöldalma karakteres zamata teszi egyedivé az igazi, aranyló alma cidert. Fogyaszd a Strongbowt jégre töltve! Semmi sem frissít jobban, mint a fanyar Gold Apple jégkockákra töltött pezsgő üdesége.
469 Ft
Strongbow Red Berries (0,33l) (4,5%)
A Strongbow Red Berries tökéletesen illik minden édes és fűszeres fogáshoz.
469 Ft
Ouzo
Ouzo 12 (0,7l) (38%)
Az Ouzo 12 onnan kapta a nevét, hogy mindig a 12-es számú hordóban tárolták a legkiválóbb minőségű Ouzo-t. Illatában diszkrét, gyümölcsös és fűszeres. Ízében pedig a csillagánizs zamata dominál, lágy gyümölcsös utóízzel.
7 290 Ft
Absinthe-ok
Rodniks Absinthe Classic (0,7l) (70%)
Spanyolországból származó abszint, lágy ánizsos ízzel. Alapanyaga mint a legtöbb abszintnak ürömfű, kiváló alapanyag long drinkek számára.
8 390 Ft
Rodnik Black Absinthe (0,7l) (70%)
Spanyolországból származó abszint lágyan ánizsos ízzel és 70%-os alkoholtartalmával rendkívül zamatos és kellemes önmagában de koktélok alapanyagául is kiválóan szolgál.
9 090 Ft
Likőrök
Aperol Aperitivo (0,7l) (11%)
Az Aperol eredeti receptje alapján készül a Barbieri ház szakértelmével rebarbara, kínafa és narancs használatával. Alacsony alkoholtartalma miatt rendkívül népszerű keserűlikőr. Az Aperol felhasználásával készülő Aperol Spritz kiváló frissítő lehet egy meleg nyári napon. Long drink alapnak is rendkívül alkalmas gyümölcslével, pezsgővel és szódával.
4 890 Ft
Aperol Aperitivo (1l) (11%)
Az Aperol eredeti receptje alapján készül a Barbieri ház szakértelmével rebarbara, kínafa és narancs használatával. Alacsony alkoholtartalma miatt rendkívül népszerű keserűlikőr. Az Aperol felhasználásával készülő Aperol Spritz kiváló frissítő lehet egy meleg nyári napon. Long drink alapnak is rendkívül alkalmas gyümölcslével, pezsgővel és szódával.
6 690 Ft
Baileys Irish Cream likőr (0,7l) (17%)
A Baileys tradicionális ír whisky, a friss tejszín harmonikus keverékével. A világon az egyik legnépszerűbb kategóriájában, a rendkívül lágy és selymes, édeskés ízt egy kellemes erősségű torok élmény váltja fel. Sokan alkalmazzák a tökéletes ízharmóniája miatt forró vagy jegeskávé alapjaként, vagy akár édességek extrájaként.
6 590 Ft
Campari Bitter (0,7l) (25%)
Klasszikus gyógynövényekkel és különböző füvekkel ízesített, enyhén kesernyés olasz aperitif, mely remek long drink alapanyag is egyben.
6 590 Ft
Cointreau (0,7l) (40%)
A Cointreau likőr Franciaországból a Rémy-Cointreau Group lepárlóból származik, ízében a narancs kellemesen bújik elő enyhe konyak aromával. Illatában fehér virágok és gyümölcsös aroma jegyei fedezhetőek fel, míg ízében egy kiegyensúlyozott narancslikőr fedezhető fel kesernyés és édes ízek összhangjában.
9 190 Ft
Disaronno Amaretto (0,7l) (28%)
Sárgabarackmagból és 23-féle gyógy- és fűszernövényből készült kiváló minőségű likőr.
8 190 Ft
Chipsek
Cheetos Ketchup (43g)
Kellemes ketchupos ízű rágcsálnivaló, bárhol, bármikor! A termék földimogyorót tartalmazhat.
179 Ft
Cheetos Mogyoró (43g)
Klasszikus földimogyoróízű chips a Cheetos kínálatából.
179 Ft
Cheetos Sajtos (43g)
Szuper sajtos, szuper finom, szuper jó Cheetos rágcsálnivaló.
179 Ft
Chio Chips Hagymás-Tejfölös (75g)
Fantasztikus ropogós, hagymás-tejfölös chips, izgalmas ízélmény bármilyen helyzetben. Nyomokban mustárt, szóját és glutént tartalmazhat.
409 Ft
Chio Chips Paprikás (75g)
Paprikás ízű chips, ropogós finomság buliban, filmezéshez, vagy csak, ha nassolni szeretnél. Nyomokban glutént, szóját és mustárt tartalmazhat.
409 Ft
Chio Chips Sajtos (75g)
Sajtos, ropogós chips a mindennapokra. Intenzív sajt illata és íze szinte rabul ejt. Nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
409 Ft
Habzóborok, gyöngyöző borok
Frittmann Frisecco Irsai (0,75l) (12%)
Halvány színű bor, melynek illatában szőlővirágos, barackos jegyek jelennek meg. Könnyed bor, amelyben dús, krémes buborékok tökéletes összhangot alkotnak a gyöngyöző borok között.
2 499 Ft
Gere Villányi Frici 2018 (0,75l) (11,5%)
Könnyed rózsaszín árnyalatú, de közben élénk habzóbor. Illatában meggy, málna, rózsa jelentkezik, ízében pedig friss gyümölcsök teljes tárháza.
2 649 Ft
Juhász Egri Gyöngybor 2016 (0,75l) (10,5%)
Juhász testvérek kiváló pincészetében készült, prémium gyöngyöző bor, ami rendkívül gyümölcsös és ízekkel teli.
1 459 Ft
Pócz Bubbori Rozé Cuvée (0,75l) (12%)
Friss, gyümölcsös, illatos rozé. Fiatalok körében rendkívül népszerű a gyümölcsössége és könnyedsége miatt.
1 999 Ft
Pócz Bubbori Zöldveltelini 2017 (0,75l) (12%)
Minőségi száraz, fehér gyöngyöző bor, könnyed, gyümölcsös, rendkívül frissítő egy nyári napon behűtve.
1 999 Ft
Mionetto Prosecco DOC Treviso Frizzante (0,75l) (11%)
3 190 Ft
Konyakok, brandyk
Courvoisier V.S. (0,7l) PDD (40%)
A Courvoiser V.S. egy 4-8 évig tartó érlelési folyamat, remek aromájú konyakja. Mélyen gyümölcsös, elegáns ízű konyak, friss tölgyes aromával és gyümölcsös jegyekkel.
13 290 Ft
Hennessy Fine de Cognac (0,7l) PDD (40%)
A Hennessy Fine de Cognac egy rendkívül népszerű, 60 virágból és gyümölcspárlatból készült népszerű konyak, a legkitűnőbb régiókból származó hozzávalókkal. Érlelése 4-10 évig tartó folyamat, amit a tawny hordóknak köszönhetően kellemes, fás íz és illatvilág kísér. Ízében felfedezhetőek citrusos jegyek enyhe mandulával a háttérben, mézes utóhatással.
17 290 Ft
Hennessy V.S. Cognac (0,7l) PDD (40%)
A Henessy V.S. konyak kiválóságáért több mint négyféle borpárlat felel a legkiválóbb termőterületekről, ez a speciális keverék testes, tölgyes ízt nyújt kevés mogyoróaromával.
12 990 Ft
Remy Martin Mature Cask Finish VSOP PDD. (0,7l) (40%)
A Rémy Martin Mature Cask VSOP nevét a párlatok hordós érlelésének utolsó fázisáról kapta, a párlatot egy teljes éven át legalább 20 éves hordókban érlelik, 4-12 évig. A gyümölcsös jegyek így intenzívebbé válnak. Igazán testes, selymes ízű konyak, mely méltán kap helyet a prémium italok között. Illatában citrus, alma, virágos jegyek fedezhetőek fel. Íze fűszeres, gyümölcsös és füstös.
17 790 Ft
Ararat 5 years 0,7l PDD (40%)
Karamella, szilva és körte ízei fedezhetőek fel ebben a kiváló Brandy-ben, az Ararat völgyből származik, a világ egyik legkiválóbb szőlőkertjéből.
8 390 Ft
A. De Fussigny Superieur (0,7l) DD
A francia A de Fussigny konyakot egy 1814-ben alapított lepárlóban készítik saját szakértőik. A kitűnő természeti adottságok révén kiegynsúlyozott és komplex aromákat kapunk.
23 790 Ft
Sörök
Arany Ászok (0,5l) DOB (4,3%)
Az Arany Ászok sört kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagokból főzik. Kiegyensúlyozott íze, aranyló ragyogása és tömör habja tükrözi a kiváló minőséget, amit sok évtizedes hagyományokra visszatekintő szakértelme garantálja a gyártónak. Tökéletes választás baráti sörözésekhez. 0,5 literes, dobozos változat.
359 Ft
Arany Ászok (0,5l) (4,3%) PAL
Az Arany Ászok sört kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagokból főzik. Kiegyensúlyozott íze, aranyló ragyogása és tömör habja tükrözi a kiváló minőséget, amit sok évtizedes hagyományokra visszatekintő szakértelme garantálja a gyártónak. Tökéletes választás baráti sörözésekhez. 0,5 literes, üveges változat.
375 Ft
Arany Fácán (0,5l) PAL (4%)
Tradicionális világos sör, klasszikus üveges stílusban. Alkoholtartalom: 4%.
265 Ft
Barths Extra Strong (0,5l) (8,3%)
A Barths Extra Strong sör az egyik legkedveltebb ár-érték arányú a sörök között. Magas alkoholtartalma miatt az erős sörök közé sorolható. Habzása közepes, lassú lecsengésű, íze akárcsak az illata, alkoholos átütés az édeskés ízben. Árpamaláta, komló, komlókivonat és különböző gabonafélék teszik igazán kedveltté.
519 Ft
Borsodi Bivaly (0,5l) DOB (6,5%)
A Borsodi Bivaly 6,5% alkoholtartalmú sör, csak a bátraknak és bivalyoknak.
369 Ft
Borsodi Friss Bodza-Citrom (0,5l) DOB (1,5%)
Frissítő bodza íze, alacsony alkoholtartalma tökéletes párosítás, hogy akár többször is élvezni tudd egy nap.
349 Ft
Rozéborok
BB Rozé Cuvée (0,75l) (11%)
Az elegáns rozé színű bor illatában és zamatában a piros bogyós gyümölcsök mellett citrust fedezhetünk fel. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 8-10C.
785 Ft
Bodri Rozi Szekszárdi Rosé Cuvée 2017 (0,75l) (12%)
Ez a rozé a hagyományainknak megfelelően nem más, mint Észak és Dél szövetsége. Az Észak gyümölcsösségével, frissességével, és kellemes savaival, míg a Dél bájos testével és csalfa édességével zárja fogyasztóinak szívébe magát.
1 999 Ft
Bolyki Rosé 2016 (0,75l) (12%)
Halvány lilás színű, fiatalos rozé. Illata kellemes szamócás, friss. Íze finoman fanyar, hosszú lecsengésű.
2 159 Ft
Duzsi Tamás Kékfrankos Rosé 2017 (0,75l) (12,5%)
Kiváló minőségű rozé, Dúzsi Tamás szekszárdi pincészetéből. Magyarországon a legkedveltebb rozék közé tartozik világos színével, epres, szedres, boros illatával. Ízlelésben fűszeresség és tiszta gyümölcs fedezhető fel.
2 289 Ft
Egri Korona Egri Rosé 2018 (0,75l) (12%)
Könnyed és friss gyümölcsösség jellemzi ezt az Egri rozét, melyet kellemes savharmónia kísér. Ajánlott szárnyas és halételek mellé kísérőnek.
1 009 Ft
Eszterbauer Öröm Rozé Cuvée 2018 (0,75l) (12%)
Szamócás, édeskés illatú rozébor. A szamóca mellett megtalálható még a ribizli és az eper is.
1 999 Ft
Fehérborok
BB Királyleányka (0,75l) (12%)
Halványzöld színű, illatában réti virágok, citrus, szegfűszeg és keleti jegyeket fedezhetünk fel.
805 Ft
BB Muskotály Cuvée (0,75l) (10,5%)
Magyarország máig egyik legismertebb, legkedveltebb bora. A BB legnépszerűbb félédes fehérbora, a muskotályos szőlőfajtáknak köszönhetően, már illatával megkedvelteti magát fogyasztójával. Színe világossárga zöld reflexekkel. Illatában muskotályos illatjegyeket érezhetünk a citrus és fehér virágok mellett. Kerek, lágy karakterű intenzíven muskotályos zamatú bor. Kiváló a gyümölcsök felhasználásával készített szárnyas ételekhez, ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12C.
865 Ft
BB Olaszrizling (0,75l) (12,5%)
Az Olaszrizling a hűvösebb klímájú országokban termesztett rizling fajták közül az egyik legismertebb fajta. A BB Olaszrizling a Dunántúl déli részének szőlőiből készült. Elegáns világos színű, finom megjelenését zöldessárga színének, csillogó fényének köszönheti. Az Olaszrizling fajtára jellemző kesernyés, mandulás illata kiegészül egy kis mézre emlékeztető jelleggel. A bor tiszta ízű, főként a szőlőből származó alkotórészek dominálják. A BB Olaszrizling a mindennapok száraz fehérbora. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 10-12C.
829 Ft
BB Szürkebarát (0,75l) (11%)
Színe sárgászöld. Illatában fehér virágok, méz, citrus mellett leheletnyi kekszességet fedezhetünk fel. Ízét a fehér húsú gyümölcsök mellett csipetnyi sárgabarack határozza meg. Kerek, lágy karakterű bor. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 10-12C.
865 Ft
BB Tramini 2015 (0,75l) (11%)
Színe világossárga zöld reflexekkel. Illatában a rózsát, a citrust, friss szőlő jegyeket izgalmasan egészíti ki a szegfűszeg. Közepes testű, jó sav-cukor arányú, fűszeres bor. Kiváló desszertbor. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 10-12C.
1 025 Ft
Bock Villányi Chardonnay 2016 (0,75l) (12,5%)
Villányi védett eredetű classicus fehérbor. Reduktív technológiával készült, világos színű, szalmasárga árnyalatú fehérbor, zöld almára emlékeztető illatokkal, mely ízében is tükröződik enyhe vajassággal párosulva.
2 479 Ft
Rumok
Bacardi Carta Blanca Superior Rum (0,7l) (37,5%)
A Bacardi Carta Blanca Superior rum egy tölgyfahordóban egy-két évig érlelt, könnyedén mixelhető rum. Az érlelés után a rumokat keverik és alávetik egy második szűrésnek, így elérve a maximális tisztaságot és a jól megszokott Bacardi ízt.
6 590 Ft
Bacardi Carta Blanca Superior Rum (1l) (37,5%)
A Bacardi Carta Blanca Superior rum egy tölgyfahordóban egy-két évig érlelt, könnyedén mixelhető rum. Az érlelés után a rumokat keverik és alávetik egy második szűrésnek, így elérve a maximális tisztaságot és a jól megszokott Bacardi ízt.
8 290 Ft
Bacardi Oakheart Spiced Rum (0,7l) (35%)
A Bacardi Oakheart rum a legelső fűszeres jellegű Bacardi rum. Illata tölgyes karakterű, amit kiegészítenek a szárított gyümölcsök aromái. A gyümölcsös jegyeket enyhe füstösség kíséri, íze erős, enyhén édes jegyekkel, de karakteres. Színe borostyános jegyeket visel. Érleléséhez fehér tölgyfahordót használtak.
6 990 Ft
Captain Morgan Spiced Gold (0,7l) (35%)
Igazi, Jamaikából származó rum, a világ legkedveltebb családjától, a Captain Morgaintől. A Spiced Gold kitűnő választás koktélokhoz és rumokhoz, a kellemes fűszer, fahéj, vanília karakterei miatt.
6 290 Ft
Dictador 12 years (0,7l) PDD (40%)
A Dictador 12 éves rum, mely tölgyfahordós érlelésen esik át, alapanyaga cukornádméz. Illatában érezhetőek a kávé és tölgy aromái, enyhe karamellával. Díszdobozos termék, a letisztult fekete dizájn kevés fehér és piros színnel igazán elegáns.
15 190 Ft
Kraken Black Spiced (0,7l) (40%)
A Kraken rum egy cukornádmelasz alapanyagú, igencsak népszerű rummá nőtte ki magát az elmúlt 7 éves fennállása óta. 13 fűszerrel gazdagították az alapanyagát. Komplexitása a rumnak hibátlan, akár önmagában, akár colával vegyítve remek ízvilágot kapunk.
11 290 Ft
Whiskeyk, whiskyk
Aberlour 10 years (0,7l) DD (40%)
A Spey folyó völgyében készülő maláta whisky. Érlelését sherry és bourbon tároló hordókban végzik. Az Aberlour gazdag, lágy, telt ízt kínáló, 10 évig érlelt single malt whisky. Óarany- és rézszín. Illatában a nedves, friss fa, vajkaramella, és sherry fedezhető fel. Az íze száraz, de mégis kellemes, mézes, és fűszeres. Utóíze hosszú, fűszeres, enyhén kesernyés.
15 390 Ft
Ballantines 12 years (0,7l) PDD (40%)
12 évig tölgyfahordóban érlelt, több mint 40-féle malátának a keveréke. A dumbartoni üzemében palackozott Ballantines whisky a világ egyik legkelendőbb és legkedveltebb itala. Íze finoman füstös, tőzeges jellegű, bármilyen alkalomhoz ideális. Ezt a remek italt papír díszdobozban árusítjuk.
9 790 Ft
Ballantines 17 years (0,7l) PDD (40%)
12 évig tölgyfahordóban érlelt, több mint 40-féle malátának a keveréke. A dumbartoni üzemében palackozott Ballantines whisky a világ egyik legkelendőbb és legkedveltebb itala. Íze finoman füstös, tőzeges jellegű, bármilyen alkalomhoz ideális. Ezt a remek italt papír díszdobozban árusítjuk.
22 990 Ft
Ballantines Brasil (0,7l) (35%)
A Ballantines Brasil egy különleges ízvilágú, lime-mal megbolondított whisky. Az italt limehéjon történő fahordóban érlelik, mely igazán friss, és üde zamatot kölcsönöz a whiskynek. Önmagában is varázslatos ital, de kevés jégre töltve a lime-os íznek köszönhetően nagyon pezsdítő élvezetet nyújt.
7 190 Ft
Ballantines Finest (0,2l) (40%)
A Ballantines Finest a világ egyik legnépszerűbb skót whiskyje, melyet titkos recept alapján, több mint 40 különböző maláta és gabona whiskyből kevernek.
2 759 Ft
Ballantines Finest (0,5l) (40%)
A Ballantines Finest a világ egyik legnépszerűbb skót whiskyje, melyet titkos recept alapján, több mint 40 különböző maláta és gabona whiskyből kevernek.
4 990 Ft
Vermutok
Garrone Bianco (0,75l) (16%)
A Garrone Bianco az egy legkedveltebb vermut a világon, válogatott borokból, eredeti olasz recept alapján készül. Alpesi növények és egzotikus fűszerek adják azt a különleges ízt, amit a pohárba töltünk.
2 019 Ft
Garrone Cherry (0,75l) (16%)
A Garrone Cherry válogatott borokból készült aperitif válogatás, marschinoi cseresznyéből készült aromája különlegesen lágy és édes ízt biztosít fogyasztójának.
2 179 Ft
Martini Bianco (0,75l) (15%)
Könnyed ízvilágú, frissítő, enyhén vaníliás. Illatában az édeskés, fűszeres jegyek fedezhetőek fel. Ízvilágában pedig a fűszeresség rendkívül meghatározó, amiben a gyógynövények zamata is érezhető, mellettük vanília és szőlő fedezhető fel.
3 290 Ft
Martini Extra Dry (0,75l) (18%)
Kellemesen száraz, fehér bor. Rendkívül keresett aperitif. Sokan önmagában fogyasztják, de egyre többször lehet találkozni vele koktélokban is.
3 290 Ft
Martini Rosato (0,75l) (15%)
A Martini Rosato igazi vermut jegyekkel rendelkezik, üdítő, könnyű, kellően fűszeres. Illatában édeskés, mint a forralt bor, ízében kellően gyümölcsös és kellemes.
3 290 Ft
Martini Rosso (0,75l) (15%)
A Martini Rosso egyedülálló ital, gazdagon fűszeres, tökéletes harmóniájú aperitif jégre öntve. Kellemesen gyümölcsös illatú, és zamatos, markáns ízhatású.
3 290 Ft
Ginek
Beefeater London Dry Gin (0,7l) (40%)
Remek minőségű, tökéletes alapanyagokból készült gin. A gondosan kiválogatott gyógynövények, és fűszerek mindegyike együttesen felel azért a remek ízvilágért, amit a Beefeater testes, robusztus íze ad nekünk. Az ital alapanyaga borókabogyó kivonatból és egyéb fűszerekből készül, mint pl. a köménymag, szárított narancs, citromhéj.
7 290 Ft
Bombay Sapphire Gin (0,7l) (40%)
A Bombay Sapphire nem kevesebb, mint tíz növény felhasználásával éri el azt a kiváló és zamatos ízt, amit az üveg tartalmaz. Az általános ginek elkészítésével ellentétben a Bombay Sapphire a lepárló tetején lévő növényeket átpárologtatva kapja meg a jellegzetes ízt.
8 390 Ft
Finsbury London Dry Gin (0,7l) (37,5%)
250 éves recept alapján készült londoni Finsbury gin, egyedi ízéről a borókabogyó és más fűszernövényekből álló kombináció gondoskodik. Ízvilágát citrusos zamat biztosítja, klasszikus gin szárazsággal.
5 890 Ft
Gordons London Dry Gin (0,7l) (37,5%)
Igazi toszkán dombokról származó borókabogyóból készült prémium gin. A Gordons Gin egy rendkívül alapos lepárlási folyamaton megy keresztül, így is biztosítva a citrusos illatot, melyet szolid fűszeresség kísér. Ízvilágában élénk, zamatos citrusos jegyek jelennek meg a borókabogyó mellett.
6 690 Ft
Hendricks Gin (0,7l) (40%)
A Hendricks gin Ayrshire-ből, Skóciából származik és rendhagyó desztillációval készítik. A gin kizárólag kis tételekben kerül lepárlásra, így nagyobb kontrollt lehet gyakorolni az eljárás során. Ízesítéséhez klasszikus borókabogyót, koriandert vagy angelikagyökért használnak, ezeken felül két plusz alapanyag is kerül bele az eljárás folyamán. Illata markáns borókás jegyeket hordoz, míg a háttérben virágos aromák kapnak helyet. Ízvilágában a száraz és friss zamatok egyaránt megjelennek, ízét a rózsa és uborka egyedivé varázsolja.
12 490 Ft
Tanqueray Strong Gin (0,7l) (43,1%)
Borókás, gyógynövényes és fűszeres alappal rendelkező száraz gin közel 180 éves recept alapján. Illatában édeskés és kesernyés, frissítő hatású. A legjobb minőségű boróka, angyalgyökér, koriandernek köszönhetően, melyek mögött a citrusosság fedezhető fel. Ízében kesernyés, édes és száraz egyaránt. A boróka meghatározó ízével. Kellemes aromaélményt nyújt.
8 390 Ft
Tequilák
El Jimador Tequila Blanco (0,7l) (40%)
Az El Jimador Blanco egy teljesen agávé növényből készült, kifogástalan minőségű tequila. Illatában a növényre jellemző élénk aroma és fűszeres jegyek kerülnek előtérbe finom citrusos illattal. Íze közepesen testes, lendületes, lecsengése pedig erőteljes, borsos, citrusos.
7 390 Ft
El Jimador Tequila Reposado (0,7l) (40%)
Az El Jimador Blanco egy teljesen agávé növényből készült kifogástalan minőségű tequila. Illatában a növényre jellemző élénk aroma és fűszeres jegyek kerülnek előtérbe finom citrusos illattal, tölgyes jegyzetekkel a háttérben. Íze közepesen testes, lendületes, lecsengése intenzív fűszeres, enyhén édes a karamell miatt.
7 490 Ft
Patrón Tequila Reposado DD (0,7l) (40%)
A Patron Reposado az egyik legkiválóbb és legtisztább tequila. Tölgyfahordóban érlelik 2 hónapon át, így enyhe tölgyes aromát kap az érlelési eljárás végére. Ízében és illatában is felfedezhetőek az agávé, tölgyfahordó és citrus jegyei. Díszdobozzal értékesítjük az italt.
19 290 Ft
Patrón Tequila Silver DD (0,7l) (40%)
A Patron Silver az egyik legkiválóbb és legtisztább tequila. Tölgyfahordóban érlelik 2 hónapon át, így enyhe tölgyes aromát kap az érlelési eljárás végére. Ízében és illatában is felfedezhetőek az agávé, tölgyfahordó és citrus jegyei. A Silver kristálytiszta megjelenésű, a legjobb szűrési eljárásoknak és a legkiválóbb agávé minőségének köszönhetően. Díszdobozzal értékesítjük az italt.
19 290 Ft
Sierra Tequila Reposado (0,7l) (38%)
A Sierra Gold Tequila a legnépszerűbbek közé tartozik Magyarországon. Rendkívül kellemes gyümölcsös aromái mellett megtalálhatóak benne a vanília és karamella édeskés jegyei. Illatában pedig erősen fűszeres, gyümölcsös, fás jellegű.
7 490 Ft
Sierra Tequila Silver (0,7l) (38%)
A Sierra Silver Tequila a legnépszerűbbek közé tartozik a világon. Rendkívül kellemes gyümölcsös aromái mellett megtalálhatóak benne a vanília és karamella édeskés jegyei. Illatában pedig erősen fűszeres, gyümölcsös, fás jellegű. Fogyasztását a klasszikus só, citrom kombinációval ajánljuk.
7 690 Ft
Kommersz italok
Vilmos Körte Eredeti (0,7l) (37,5%)
A Vilmos egyedülálló illata és zamata semmivel össze nem téveszthető, eredeti és időtálló. Jellegzetes karakterét a készítése során felhasznált eredeti vilmoskörte esszenciának köszönheti. Őszt idéző illatával és édeskés zamatával kellemes társ hűvös és meleg időben egyaránt.
6 590 Ft
Long drinkek
Bacardi Breezer Citrom (0,275l) (4%)
A Bacardi Breezer termékcsalád az egyik legkedveltebb long drink ital. Ízviláguk amennyire egyszerű, annyira üdítő. Több fajta ízesítésben is elérhető kínálatunkban, így mindenki a kedvének, személyiségének megfelelőt választhatja.
889 Ft
Bacardi Breezer Görögdinnye (0,275l) (4%)
A Bacardi Breezer termékcsalád az egyik legkedveltebb long drink ital. Ízviláguk amennyire egyszerű, annyira üdítő. Több fajta ízesítésben is elérhető kínálatunkban, így mindenki a kedvének, személyiségének megfelelőt választhatja.
889 Ft
Bacardi Breezer Lime (0,275l) (4%)
A Bacardi Breezer termékcsalád az egyik legkedveltebb long drink ital. Ízviláguk amennyire egyszerű, annyira üdítő. Több fajta ízesítésben is elérhető kínálatunkban, így mindenki a kedvének, személyiségének megfelelőt választhatja.
889 Ft
Bacardi Breezer Narancs (0,275l) (4%)
A Bacardi Breezer termékcsalád az egyik legkedveltebb long drink ital. Ízviláguk amennyire egyszerű, annyira üdítő. Több fajta ízesítésben is elérhető kínálatunkban, így mindenki a kedvének, személyiségének megfelelőt választhatja.
889 Ft
Gyümölcsborok
Kunzmann Meggybor (1l) (9%)
Meggyborunk egyedülálló aromával és színnel csábít minket a kóstolásra, amely egyben érzékszerveinket és társunkat is segít elcsábítani!
3 079 Ft
Keserű likőrök
Becherovka Original (0,5l) (38%)
Csehország legbecsesebb és leghíresebb itala. A Becherovka huszonegy különböző gyógynövény kivonatot tartalmaz. Speciális gyógyszerészeti módszerekkel készítik, így megakadályozva a növények minőségének romlását. A likőr alkalmas akár gyomorbántalmak, diétás problémák kezelésére, enyhítésére. Ajánlott fogyasztási hőmérséklete 6C alatti.
4 690 Ft
Becherovka Original (0,7l) (38%)
Csehország legbecsesebb és leghíresebb itala. A Becherovka huszonegy különböző gyógynövény kivonatot tartalmaz. Speciális gyógyszerészeti módszerekkel készítik így megakadályozva a növények minőségének romlását. A likőr alkalmas akár gyomorbántalmak, diétás problémák kezelésére, enyhítésére. Ajánlott fogyasztási hőmérséklete 6C alatti.
5 890 Ft
Jagermeister (0,04l) (35%)
56 különböző gyógynövény adja azt a tökéletes ízt ennek a remek gyomorkeserűnek, amivel találkozhatunk illat- és ízvilágban is. A likőr receptjét több, mint 80 éve őrzik és tökéletesítik minden palack gyártásakor. Illatában azonnal megérezhető a gyógynövények komplexitása, többek közt a kardamon és ánizs. Ízében több jegyzet is dominál, mint a fűszeres gyömbér, kardamon, ánizs és egyéb növények, amitől édes, de mégis kesernyés ízt kapunk.
869 Ft
Jagermeister (0,2l) (35%)
56 különböző gyógynövény adja azt a tökéletes ízt ennek a remek gyomorkeserűnek, amivel találkozhatunk illat és ízvilágban is. A likőr receptjét több, mint 80 éve őrzik és tökéletesítik minden palack gyártásakor. Illatában azonnal megérezhető a gyógynövények komplexitása, többek közt a kardamon és ánizs. Ízében több jegyzet is dominál, mint a fűszeres gyömbér, kardamon, ánizs és egyéb növények, amitől édes, de még is kesernyés ízt kapunk.
2 499 Ft
Jagermeister (0,35l) (35%)
56 különböző gyógynövény adja azt a tökéletes ízt ennek a remek gyomorkeserűnek, amivel találkozhatunk illat és ízvilágban is. A likőr receptjét több, mint 80 éve őrzik és tökéletesítik minden palack gyártásakor. Illatában azonnal megérezhető a gyógynövények komplexitása, többek közt a kardamon és ánizs. Ízében több jegyzet is dominál, mint a fűszeres gyömbér, kardamon, ánizs és egyéb növények, amitől édes, de még is kesernyés ízt kapunk.
4 490 Ft
Jagermeister (0,5l) (35%)
56 különböző gyógynövény adja azt a tökéletes ízt ennek a remek gyomorkeserűnek, amivel találkozhatunk illat és ízvilágban is. A likőr receptjét több, mint 80 éve őrzik és tökéletesítik minden palack gyártásakor. Illatában azonnal megérezhető a gyógynövények komplexitása, többek közt a kardamon és ánizs. Ízében több jegyzet is dominál, mint a fűszeres gyömbér, kardamon, ánizs és egyéb növények, amitől édes, de még is kesernyés ízt kapunk.
5 290 Ft
Energiaitalok
Bomba PAL (0,25l)
Koffeintartalmú, tutti-frutti ízű szénsavas üdítőital. Fogyasztása gyermekeknek, terhes nőknek és koffeinre érzékeny személyeknek nem ajánlott.
229 Ft
Bomba DOB (0,25l)
Koffeintartalmú, tutti-frutti ízű szénsavas üdítőital. Fogyasztása gyermekeknek, terhes nőknek és koffeinre érzékeny személyeknek nem ajánlott.
239 Ft
Bomba (0,6l)
A Bomba taurint, koffeint, valamint vitaminokat és szénhidrátokat tartalmaz. Hatásai a megnövekedett fizikai teljesítmény, rövidebb reakció idő, fokozottabb koncentrálóképesség, szellemi frissesség, jobb közérzet, gyorsabb anyagcsere folyamatok. Fogyasztása gyermekeknek, állapotos nőknek és koffeinre érzékenyeknek nem ajánlott.
339 Ft
Bomba Alma Zero (0,25l)
Almaízű, cukormentes, koffeintartalmú, szénsavas üdítőital inozittal, vitaminokkal és édesítőszerekkel.
239 Ft
Bomba Bodza (0,25l)
Vadító bodza- és citromízű, koffeintartalmú, szénsavas üdítőital inozittal, vitaminokkal, cukorral és édesítőszerekkel.
239 Ft
Bomba Eper-Menta (0,25l)
Eper- és mentaízű, koffeintartalmú, szénsavas üdítőital inozittal, vitaminokkal, cukorral, és édesítőszerekkel.
239 Ft
Szénsavas üdítők
7UP (0,33l)
Citrusos aromákkal ízesített, szénsavas üdítőital. 0,33l-es dobozos.
229 Ft
7UP (0,5l)
Citrusos aromákkal ízesített, szénsavas üdítőital. 0,5l-es palackos.
369 Ft
7UP (1,75l)
Citrusos aromákkal ízesített, szénsavas üdítőital. 1,75l-es palackos.
559 Ft
Canada Dry (0,33l)
Kellemes gyömbérízű, szénsavas üdítőital.
229 Ft
Canada Dry (0,5l)
Gyömbérízű, szénsavas üdítőital praktikus visszazárható palackban.
369 Ft
Canada Dry (1,5l)
Gyömbérízű, szénsavas üdítőital, 1,5l-es palackban.
619 Ft
Sörkorcsolyák
7 days Bake Rolls Fokhagymás (80g)
Vékonyra szeletelt kétszersült, extra ropogós kenyérchips fűszernövényekkel és fűszerekkel a gazdag, fokhagymás ízért.
299 Ft
7 days Bake Rolls Natúr (80g)
Vékonyra szeletelt kétszersült, extra ropogós kenyérchips natúr ízben, enyhén sózva.
299 Ft
7 days Bake Rolls Pizzás (80g)
Vékonyra szeletelt kétszersült, extra ropogós kenyérchips pizzás ízben.
299 Ft
7 days Bake Rolls Sajtos (80g)
Vékonyra szeletelt kétszersült, extra ropogós kenyérchips sajtos ízben.
299 Ft
Abonett Extrudált Kenyér Natúr (100g)
A teljes gabonaszem felhasználásával, tartósítószer és mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készülő, élelmi rostban gazdag, ropogós finomság.
379 Ft
Kalifa Pisztácia (60g)
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsavtartalma, ezért nagy szerepet játszik a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében. Számos kutatás azt mutatja, hogy a pisztácia csökkenti a vérben lévő koleszterin szintet. A pisztácia fogyasztásával a prosztata kóros elváltozásait is megelőzhetjük. A pisztácia 10%-al csökkenti a stressz okozta magas vérnyomást.
649 Ft
Édességek, kávék
7 Days Croissant Double Eper-Vanília (80g)
Lágy tésztába töltött epres-vaníliás croissant a 7Days kínálatából.
219 Ft
7 Days Croissant Double Kakaó-Kókuszkrém (80g)
A kókusz és csokoládé tökéletes kombinációja egy mennyei croissantba töltve.
219 Ft
7 Days Croissant Double Kakaó-Vanília (80g)
A klasszikus ízek találkozása, csokoládé és vanília, édesíts meg vele bármilyen pillanatot.
219 Ft
7 Days Croissant Double Mogyoró (80g)
Mogyorókrémes élvezet a javából! Kellemes, lágy, tökéletes, ez a 7Days croissant, most mogyorókrémmel töltve.
219 Ft
7 Days Croissant Double Vanília-Narancs (80g)
A 7Days Double Croissant ezen terméke két remek ízt foglal magában, az édeskés vanília remek összhangban van a narancs savanykás ízével.
219 Ft
7 Days Max Croissant Kakaós (80g)
Sima, de dupla csokis 7Days Max croissant.
219 Ft
Egyéb
Durex Real Feel (3db)
Új generációs óvszer különlegesen finom RealFeel TM anyagból a még természetesebb érzésért. Új technológiával készült, latex mentes anyagból. Használatakor úgy fogod érezni, mintha rajtad sem lenne.
999 Ft
Ice Cube Jégkocka (2,5 kg)
1 229 Ft