Lecsó Gyorsétterem

2008. november 3-án megnyitotta kapuit a Lecsó Magyaros Gyorsétterem és szeretettel várja a hazai ízeket és a minőséget kedvelőket.

Ha régen evett már egy jó vadasmarhát igazi zsemlegombóccal, ha szürke hétköznapi ebédszünetét szívesen dobná fel egy hortobágyi húsos palacsintával, ha meglepné az otthoniakat mondjuk egy pacalpörkölttel, vagy akár egy töltött paprikával, vagy egyszerűen csak igazi, tápláló, vagy akár könnyű vegetáriánus, mesterséges adalékanyagokat nélkülöző fogásokra vágyik barátságos árakon, látogasson el hozzánk! Nem fogja megbánni!

Ebéd: önkiszolgáló gyorsétteremben
40 féle ételt felvonultató önkiszolgáló pultból válogathat. Ha nincs sok ideje ebédelni, de mégis finom, házias ízekre vágyik füstmentes környezetben, ez a legjobb választás.

Esténként fél 8-tól magyaros vendéglőként, a'la carte rendszerben üzemelünk. Dohányzó - nem dohányzó rész teljesen szeparálva, nyáron terasz, gyors és udvarias felszolgálás, tisztességes árak. Ha ki akarja pihenni a nap fáradalmait egy pohár bor és gyertyafény mellett, próbálja ki este a Lecsó Magyaros Éttermet!


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

magyaros, gyorsétterem


Nyitvatartás

H - Cs: 11:00 - 00:00 P - Szo: 11:00 - 02:00 V : 11:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 349 3580
Weboldallecsogyorsetterem.hu
Cím1137, Budapest Szent István körút 10.Fizetési lehetőségek
Hasznos információk
Közeli éttermek

Szelet! Pizza    Bontxo    Café Jubilee    BJC Bistro    Tokaji Borozó    Manzanos Étterem    Pándzsáb Tandori Indiai Étterem    Szilvakék Paradicsom    Szilvakék Paradicsom - shop oldal