La-Guna Sushi Bár

A japán és a thai konyhaművészet különlegességeit és sajátos ízvilágát ismerhetik és kóstolhatják meg éttermünkben, és a házhozszállítás alkalmával. A japán konyha legfőbb jellegzetessége a sushi. Ezek a kézzel formázott rizsfalatkák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Étlapunkon a sushi több fajtáját is megtalálhatják (nigiri, maki, sashimi, temaki). A sushi a szemet gyönyörködtető látvány mellet az egészséges életmód alternatíváját is kínálja számunkra. A bőséges sushi választék mellett betekintést nyerhetnek a thai konyha világába is, thai szakácsaink segítségével.


A thai konyha titka egészen egyszerű, friss hozzávalók, sokféle fűszerek kavalkádja, (chili, koriander, kókusztej, galanga, citromfű, curry) melynek eredménye az édes,a sós, a keserű, a savanyú, és a csípős ízek teljes összhangja. Tradicionális thai ételeket kínálunk Önöknek melyek egyesítik a jót az egészségessel.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

japán, sushi


Nyitvatartás

H - V: 11:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 280 0845
Weboldalwww.la-gunasushibar.hu
Cím1193, Budapest Üllői u. 250.Fizetési lehetőségek
Közeli éttermek

Pizza Hut Üllői út    Kispesti Halásztanya Étterem    Príma Remiz Bisztró    Gym Suleiman Shop    Purefood Express Gym Suleiman    Ázsia konyha    Kebab City Premium    Pizza Mágus    Lángos Mánia - XIX.