Külvárosi Kávéház és Étterem

Az 1994-ben megnyílt Külvárosi Kávéház kiemelkedik az újpesti lokálpatrióta környezetből. Egy olyan varázslatos érzékkel és szakértelemmel megépített berendezett étterem, amelyen megakad mindenki szeme, ki erre jár.
A hatalmas üvegportálban megbúvó bejárat szinte csalogatja a kíváncsi embereket, akik sokszor már csak azért is benyitnak, hogy megnézzék belülről is. A kitűnő érzékkel összeállított étlapnak, valamint az itt dolgozó remekül felkészített szakembereknek is köszönhető, hogy nem csak Újpest, hanem Budapest szerte elismert étteremmé vált. A falakon Hauswirth Magda karikatúrái, valamint híresebbnél híresebb vendégek fotói láthatók. Családias légkörű, barátságos környezet ez, ahol minden betérőnek tisztelet, megbecsülés, szeretet törzsvendégeknek névtábla és saját kávéscsésze dukál. Jó ide betérni….. és szeretnénk elérni, hogy mindenki, aki nálunk járt,
szeretettel jóllakottan távozzon és újra meg újra vissza is térjen, mert jól érezte magát. Azt szeretnénk elérni, hogy a vendég érezze: nem ő, van értünk, hanem mi vagyunk  őérte.
Ezúton is kívánunk minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést és
szórakozást a Külvárosi Kávéházban! Hiszünk abban, hogy egyetlen találkozás is megváltoztathatja az ember életét, ahogy a mi életünket is megváltoztatta.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi


Nyitvatartás

H - V: 09:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 379 1568
Weboldalwww.kulvarosikavehaz.hu
Cím1041, Budapest István út 26.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is)


Hasznos információk

 • Parkolás: Környező utcákban ingyenes.
 • Megközelíthetőség: Deák Ferenc utcáig 14-es villamossal.
 • Élő zene: Igen
 • Különterem: Igen • Bejegyzések

  étel, hordó - KÜLVÁROSI KÁVÉHÁZ    Külvárosi Kávéház - csoda Újpesten   


  Közeli éttermek

  Partyzapp    Drink it!    Kakukk Vendéglő    Központ Bisztró, Kávézó, Bár    Mákos Guba Gyorsétkezde    Príma Falatok Munkásotthon utca    Oxy Pizza    Kitchen Garden Cukrászműhely    Nagyi Konyhája