Krak'n Town

Szolgáltatások

Házhozszállítás   


Konyha

nemzetközi


Nyitvatartás

H - V: 10:00 - 21:55


Elérhetőség

Telefon+36303645658
Cím1085, Budapest József krt. 42Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott, OTP SZÉP kártya - ajánlott, MKB SZÉP kártya - ajánlottKH SZÉP kártya - ajánlott


Hasznos információk
Közeli éttermek

Suszterinas Vendéglő és Söröző    Roadside Burgers & Pizza (Halal)    Afrikai Büfé és Bár    Basilico    Csiga étterem    Retro Büfé    Oinos Wine Bar & Bistrot    King Lepény Falatozó    Fülemüle Étterem   


Értékelések

Ízlett, 2018. máj. 4., 30 perc alatt megérkezett Gyorsan kiért és nagyon finom is volt. Biztos rendelek még innen. :)
Akciók

Előrendelés esetén +/- 10 perccel tudjuk vállalni a kiszállítást.


Házhozszállítás kínálat, Étlap megtekintése

Krak'n csapolt sör
Krak'n Rubynk - 1l PET palack
A Krak'n Town Steampunk Saloon egyik legnépszerűbb söre, ami belga mintára készül lomha krémes testtel, behízelgő édeskés illattal és ropogós gyümölcsös ízzel. Most elviteles 1 literes palackba is letöltjük a beraktározott készlet erejéig
1 490 Ft
Borok
Borbély (Badacsony): Tündérfi 2018 - 1,5l MAGNUM
A karakteres, badacsonyi Kéknyelű határozott, izgalmas, mély ásványosságát szelidíti meg a krémes, kedves illatú Olaszrizling, így simul össze a két Hungarikum fajta. A finom hordóhasználat sűrű szövésűvé, komplex élménnyé varázsolja ezt az egyedi bort.
2 999 Ft
Garamvári (Balaton): Irsai Olivér 2019 - 0,75l palack
Az Irsai Olivér finom, muskotályra emlékeztető illatú és zamatú bor. Az érett szőlőfürt és az őszibarack illata mellett visszafogott, parfümös illatjegyeket is felfedezhetünk.
1 899 Ft
Kiss Attila (Mátra): Olaszrizling - 3l BORDOBOZ
Száraz fehérbor. Megjelenésében világos, árnyalatnyi zöldes tónussal. Illatában a fajtára jellemző tavaszi virágos méhlegelő és bodzavirág dominál.
3 300 Ft
Maul (Villány) Servus Rosé 2019 - 1,5l MAGNUM
Tipikusan maulos rosé, izgalmas, de nem harsány illat. Cukrozott málnás, piros illattal indít, majd a gyümölcsök érettebb változata kerül előtérbe, némi borókás fűszerrel. A Kékfrankos uralkodik és a nagy franciák besegítenek. Semmi technológia, tiszta élvezet. Egyedi ízében és illatában egyaránt.
2 290 Ft
Mészáros (Szekszárd) Cabernet Sauvignon-Franc 2015 - 3l BORDOBOZ
Száraz. Testes, tanninban gazdag vörösbor, amely igazi szekszárdi házasításként nem nehézkes, hanem kifejezetten elegáns. Franciaországban a Franc-t kifejezetten cuvée bornak használják, itt is szép erdei gyümölcsös, meggyes jegyekkel öleli körül a testesebb, fűszeresebb Sauvignont. Grillezett, szabad tűzön sütött húsokhoz, sült oldalashoz, burgerhez jó választás.
3 690 Ft
Mészáros (Szekszárd) Rosé 2019 - 2l PET
Könnyű, elegáns rozé született Szekszárdon. Az idei év rozéja izgalmas gyümölcsös illatokkal csábítja érzékeinket. Szinte rögtön kedvünk támad egy jó nagyot kortyolni a rozénak álcázott málnabokorba, eperültetvénybe. Diszkrét, de határozott tónusú savak garantálják,hogy a kisfröccsöt lehúzva nem hagyjuk ki az ÁÁÁH, de jól esett! megállapítást.
2 100 Ft