KOGART Étterem

A KOGART Házban a klasszikus találkozik a kortárssal, a hagyományos a modernnel. Éttermünkben az ízek harmóniáját ötvözzük a szépséggel és a művészetekkel.

Kevés olyan hely van Budapesten, ahol egy elegáns villaépületben Vaszary János, Mattis-Teusch János, Moholy Nagy László, Ferenczy Valér vagy Kassák Lajos festményei között, halk élő jazz mellett vacsorázhat az ember. És ezek csak a külsőségek. A KOGART Étterem nemcsak a művészetbarátok, hanem az ínyencek törzshelye is: a minden igényt és ízlést kielégítő étlap fogásait hozzáértő csapat készíti télen az étteremben, nyáron a teraszon, ahol hétköznap esténként zenészek élő műsorral várják a vendégeket. Az étkezésekhez saját sommelier-nk ajánlja a több mint száz borfajtából a legmegfelelőbbet, és persze ”saját”, KOGART címkéjű borainkat.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - V: 12:00 - 14:30 18:30 - 22:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 354 3830
Weboldalwww.kogart.hu
Cím1062, Budapest Andrássy út 112.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott


Bejegyzések

Egy étterem a művészet szomszédságában    Úgy legyen...   


Közeli éttermek

MagHáz Étterem    Benczúr Hotel - Zsolnay Étterem    Ecke 22 étterem    Krinet Gyorsétterem és Kávézó    Hentes Falatozója    Grancaffe Italian Corner    Haveli Indiai Étterem    Benczúr 45 Retro Étterem    NachosExpress Moziélmény Házhoz