T.G.I. Friday's Oktogon - shop

Minden nap jó alkalom, hogy kellemesen érezze magát a TGI Fridays éttermekben. Az üzleti ebédek sikerét éppúgy garantáljuk, mint a munka utáni lazítást a bárban. A hétvégi főzés helyett egy ebéd a gyerekekkel együtt vagy egy meghitt randevú is kellemes a Fridays hangulatos környezetében. A budapesti éttermek a WestEnd City Center bevásárlóközpontban, a Nyugati pályaudvarnál és az Oktogonon, Budapest szívében várjuk egyedülálló hangulattal a vendégeket. Az éttermekben ingyenes WIFI kapcsolat, kivetítő és üzleti ebédkártya várják. Válassza a Fridays éttermeket bármikor, ha jó hangulatra és finom ételekre vágyik - ünnepelje a hét végét minden nap a TGI Fridays éttermeiben.
Mitől különleges az amerikai konyha? Talán a nemzet sokszínűsége, az olasz, az angol, a spanyol, a portugál, az ír, a skót, és még ki tudja hány nép gasztronómiai hagyományai keveredtek össze az évszázadok során, amelyből egy különleges íz világ teremtődött. Az ételek minősége kötelezően a legmagasabb kategóriájú például a steak kizárólag USDA besorolású hátszínből készül. Az eredeti "Jack Daniels" szósz a whiskey aromájával teszi egyedivé a grillezett ételeket, még az óriási adagok mellé a világversenyeken nyertes titkos összetételű koktélok szolgálnak tökéletes kiegészítőként.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

amerikai


Nyitvatartás

H - V: 11:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 321 8739
Weboldalfridays.hu
Cím1060, Budapest Oktogon tér 3.Fizetési lehetőségek
Hasznos információk

 • Chef: Lázár Tamás head chef
 • Parkolás: Oktogon, Andrássy út, körút, és mellékutcái
 • Dohányzó: Igen
 • Ingyenes wifi: Igen • Bejegyzések

  T.G.I. Friday's   


  Közeli éttermek

  Burger King - Oktogon    Bellozzo - Oktogon    Cactus Juice Pub & Restaurant    Kantin    The Bigfish    Planet Sushi    TGI Fridays    Karma Café & Restaurant    Bohémia Étterem és Söröző