És Bisztró

Az ÉS egy laza magyar vendéglő és pecsenyesütöde, ahol a hagyományos éttermi formai megkötésektől mentesen is jól érezheted magad sörözés, borozás, beszélgetés közben falatozgatva. A klasszikus magyar fogások mellett izgalmas falatozós ételeket alkottunk, emellett húsokat, halakat grillezünk. A már ismert monarchiabeli ételek, különleges grillek ÉS falatok mellett izgalmas bor- ÉS kézműves sörválaszték vár.

Steak ÉS Burger. Pörkölt ÉS borjúbécsi. Rántott sajt ÉS ropogós császárhús.
Jöhetsz napközben ÉS este is. Családdal ÉS barátokkal is.

Miért vagy, ha lehet ÉS is?!

Nem megosztani szeretnénk, hanem összekötni. Összekötni a Deák Ferenc sétálóutcát egy olyan gasztronómiai élmény koncepcióval ami hiányzik erről a környékről. Helyiek ÉS látogatók, magyarok ÉS külföldiek. Hal ÉS Hús. Marha ÉS sertés. Pest ÉS Buda. Kutya ÉS macska. Hiphop ÉS metál. Mozart ÉS Beethoven. iOs ÉS Android. Rocky ÉS Rambo. Facebok ÉS twitter. Picasso ÉS Rubens. Cure ÉS Depeche.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi


Nyitvatartás

H - V: 11:30 - 23:30


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 429 3990
Weboldalwww.esbisztro.hu
Cím1052, Budapest - V. kerület Deák Ferenc utca 12-14Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott


Hasznos információk

  • Chef neve: Roland Holzer & Litauszki Zsolt  • Közeli éttermek

    Vapiano Belváros    Picanter Delikát Terasz és Sonka Bár    Cyrano Restaurant & Cafe    Murci Borszoba    Lobby Lounge    Nobu Budapest    Blue Fox The Bar    Arany Bárány Étterem    Onyx Restaurant - Gerbeaud Ház