Czukor Étterem és Söröző

Budapest belvárosának szívében, a nyüzsgő forgatag közvetlen közelében található egy kis kockaköves utca, ami maga a megtestesült nyugalom. Ez az utca ad helyet a Czukor Étteremnek. Őszinte örömünkre, a budapesti város-felújítási láz a Cukor utcát és környékét is elérte, így mi is szép, megújult patinás környezetben várjuk vendégeinket. A történelem és a hagyományok ismeretében - anno ezen a helyen nyílt meg Magyarország első vegetáriánus étterme - nem lehetett más a cél, mint egy olyan vendéglátó hely működtetése, ahol a hagyományos magyar ízek mellett, a mediterrán és a vegetáriánus konyha remekeit is fel tudjuk sorakoztatni.

A hangulatos, amúgy mediterrán színekkel felvonuló étteremben, kandallóval beépített szeparé-kávézóban, valamint bortermünkben, ételeink és italaink árai kifejezetten kedvezőek, hiszen mi hiszünk abban, hogy aki egyszer ellátogat hozzánk, az úgyis visszatér!

Éttermünket még különlegesebbé teszik vízililiomból készült első osztályú bútoraink. Újonnan épített szeparé-kávézónkban ,elsüppedve bennük - akár egy jó kávé, vagy egy kellemes ital társaságában - elmélkedhetünk a világ nagy dolgairól.

ELVITELES MEGRENDELÉS ESETÉN AZ ÉTLAPÁR NEM TARTALMAZZA A CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉGET!Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

pizza, olasz, nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - V: 12:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 267 6092
Weboldalwww.czukoretterem.hu
Cím1050, Budapest - V. kerület Cukor u. 3.Fizetési lehetőségek

OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, KH SZÉP kártya


Hasznos információk

 • Parkolás: Környező utcákban fizetős parkolási lehetőség.
 • Megközelíthetőség: Ferenciek teréig 3-as metróval, 7, 15, 173, 178-as autóbusszal, innen pár perc séta az étteremig.
 • Ingyenes wifi: Igen
 • Különterem: Igen • Bejegyzések

  Czukor Étterem és Kávézó   


  Közeli éttermek

  Chic to Chic    BorLaBor Étterem    Sercli Étterem    Bonnie Restro    Starbucks Egyetem tér    Govinda Vega Sarok    Ahoy! Forrócsoki & Gofri    Csillagánizs Vietnami Bisztró    Trattoria La Coppola