Costes Restaurant

Három sapkát kapott a Costes 2012-ben a Gault Millau Österreich-től 17 ponttal!

Ha ellátogat hozzánk, ez legyen ünnep. Mert ünnep lehet egy ebéd vagy egy vacsora is. Történetesen egy naturális színvilágú, elegáns étteremben, ahol minden tárgy tartogat valami titkos, átbocsátó jelszót.
Halk zene szól, és a látvány harmóniája nyugalmat áraszt. Itt nincs kapkodás és futkosás, az étkezési kultúra igényessége nem engedi. Nevelnünk kell lelkünket a kérlelhetetlen igényérzetre akkor is, ha étkezünk. Ez is fontos.
S ha minket választ, jön a kényeztetés: kompromisszummentes gasztronómiai program, ami nem csak az éhség csillapításából áll, hanem sokkal több annál: az ízek felvonultatása. A Costes étlapjára az a fogás kerül, amit a séfek kreativitása kihozhat abból a technikából, ami ma a világszínvonalú konyhához kell. Olyan élményt kívánunk adni, amelyet eleddig itthon nem találtak meg.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi


Nyitvatartás

K - V: 12:00 - 15:30 18:30 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 219 0696
Weboldalwww.costes.hu
Cím1092, Budapest Ráday u. 4.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott


Hasznos információk

 • Chef: Nicolas Delgado
 • Parkolás: Az Ibis Hotel mélygarázsában, vagy a környező utcákban.
 • Megközelíthetőség: Kálvin térig 3-as metróval, 47, 49-es villamossal, 15-ös autóbusszal.
 • Dohányzó: Igen • Bejegyzések

  A Michelin-csillag fénye    Megvan az első budapesti Michelin csillag!    Michelin-csillagot kapott a Costes étterem    Valami különleges: molekuláris gasztronómia   


  Közeli éttermek

  DIVINE - Sugar Free Monkey    New China Taste    Pár Perc Krumpli    Cevap Grill    Waffle & Love    PANKO Restaurant    Cafe Intenzo    Pata Negra Pest    Fehér Páva Étterem