Cafe Bouchon

A Cafe Bouchon 2003 decemberében nyitotta meg kapuit, Budapest egyik álmos kis utcájában a pesti Broadway közelében. Neve a francia "Le Bouchon" kifejezésből ered, ami pontosan lefordítva a borosüveg dugóját jelenti, valamint (és ez volt a fő ok, ami miatt ezt a nevet választottuk) Lyon tartományban a vidéki családi vezetésű kis éttermeket is így nevezik. Amelyek néha nem is éttermek, csak házak, ahol amellett, hogy étkezhetünk az ott élőkkel bepillantást, nyerhetünk mindennapjaikba.

Megérthetjük miért olyan jó ott lenni. Mit jelent az, hogy vendégül látni valakit és hogy a francia konyha nem feltétlen jelent óriási tányért pici adagokkal, hanem sokkal inkább az ízek kiforrottságát, harmóniáját, tradícióját jelenti, és azt, hogy pár órácskára mi magunk is családtagok lehetünk egy olyan családban, ahol senkit sem ismerünk. Befogadnak. Nem várja a percet senki unottan, hogy mikor távozunk, hanem tiszta szívből örül annak, hogy őket választottuk. Ebben a szellemben, ideológiában próbáljuk mi is vezetni Cafe Bouchon nevű éttermünket, ahol szeretnénk, ha ön is családtaggá válna.

A berendezés a századelő hangulatát idézi, amikor még a kávéház szó nem ugyanazt jelentette, mint, manapság. Barátok ismerősök írók találka helye volt, ahova ha csak reggelizni is, vagy csak egy kávéra tértek be akkor is szívesen látták őket. Mindennapos megjelenésük keltette azt az érzést az újonnan érkezett vendégekben, hogy itt mindenki egy családhoz tartozik. Már ők is. Ezért lett ez az étterem az a hely, ahol a múlt találkozik a jelennel, Európa ízei a magyar konyhával, az üzleti ebéd a családi vacsorával, nagymama kuglófja a francia sajtokkal.

Az állandó étlapunkon kívül naponta változó ajánlatunkban 12-15 fajta étel szerepel, a levesektől a házi desszertekig vélhetőleg mindenki ízlésének megfelelően. Ételeinkből kis adag is rendelhető, ezen kívül a Business Lunch-el és magyaros menükkel is állunk a kedves vendégeink rendelkezésére. Kínálatunkba a legjobb magyar termelők borait tartjuk, melyek mindegyikéből kapható egy pohárral is.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros, francia


Nyitvatartás

H - Szo: 09:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 353 4094
Weboldalwww.cafebouchon.hu
Cím1066, Budapest Zichy Jenő u. 33.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott


Közeli éttermek

Posch Fagylaltozó    Empanada Story    Pizzica    Chagal Cafe & Restaurant    Cafe Napoleon    The Magic    Sophie Budapest    Magic Music M-M Pub    Maharaja Indiai és Nepáli Étterem Belváros