Étel keresés


Választék

teljes választék    népszerű ételek    Virtuális ételek   


Vigyél Haza! Alapítvány – Virtuális Étterem - házhozszállítás étlap

Átlagos szállítási idő: 360 perc

Akció

Ez a virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

A felsorolt ételek nem kerülnek kiszállításra, hanem a NETPINCÉR levonások nélkül továbbítja alapítványunknak a rendelés értékét, ezzel segítve munkánkat. Így, ha megrendelsz egy-egy ételt, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod!

Alapítványunk már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat. Munkánk során már több mint 900 állatot gyógyítottunk, neveltünk, majd felelős gazdikhoz adtuk őket. Hálásan köszönjük nagyvonalú felajánlásodat!

Alapítványunknál legnehezebb helyzetben azok az idősebb keverék kutyák vannak, akiknek gazdája meghalt: gyakran az örökösök dobták ki őket.

Ezért nehéz feladatra vállalkoztunk: gondozásba vettük ezeket a kedves kisnyugdíjasokat, hogy gyógyítsuk, ápoljuk őket, és azért dolgozunk önkénteseinkkel, hogy egy -egy nagyszívű ember örökbe fogadja az idős árvákat.

Tudjuk, hogy sok idős kutyánknak már kevés esélye van arra, hogy örökbe fogadják őket, pedig valamennyien különlegesek ezek a sokat tapasztalt, bölcs és toleráns állatok.

Természetesen, ha kell, életük végéig biztosítjuk egy-egy nehéz sorsú, idős állat számára a boldog és gondtalan öregkort.

Ehhez azonban szükséges olyan jó érzésű emberek támogatása is, mint amilyen Te is vagy, hiszen egy idős állat ellátása nem csupán több törődéssel, de magasabb költségekkel is jár.

Rendelésem

Végösszeg 0 FtNem érted el a minimális rendlés összegét: 0 Ft