Étel keresés


Választék

teljes választék    népszerű ételek    Pizzák (32cm)    Pizzák (45cm)    Levesek    Előételek, saláták    Tészták    Hamburgerek    Wrapek    Vegetáriánus ételek    Gyros Wrapek    Szárnyas ételek    Halak    Sertéshús ételek    Tálak    Sertésszűz specialitások    Egytálételek    Köretek    Savanyúságok    Mártások    Desszertek    Algida poharas jégkrémek    Italok   


Joe Háza Étterem - Pizzéria - házhozszállítás étlap

Átlagos szállítási idő: 60 - 75 perc

Akció

Amennyiben sikertelen a kézbesítés a vásárló hibájából az újabb kiszállításkor +500 Ft os kiszállítás díjat számítunk fel!

A képeken látható köretek módosulhatnak.

Az akciók nem összevonhatók.

A megrendelések száma (ételeinket frissen, rendelésre készítjük), a közlekedés illetve az időjárás befolyásolhatja a szállítási időt. Megértésüket köszönjük!

Előrendelés esetén a kiszállítási idő változhat + - 20-30 perccel. Megértésüket köszönjük!

6500 Ft feletti ételrendelés esetén ajándék üdítőt küldünk ajándékba. Az ajándék üdítő nem vonatkozik akciós ételeinkre.

A Gyros, hamburger és Wrap ételeink kiszállítása során a termék összetétele (hideg zöldség, hideg öntet) miatt a magas hőmérséklet nem garantált!

A rendelést követően telefonon felvehetjük a kapcsolatot vásárlóinkkal, hogy a megrendelés megerősítését kérjük. Ha a kapcsolatfelvétel a vásárló hibájából meghiúsul, a kiszállítástól éttermünk elállhat.

Rendelésem

Végösszeg 0 FtNem érted el a minimális rendlés összegét: 0 Ft