Vigyél Haza! Alapítvány – Virtuális Étterem

Ez a virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

A felsorolt „ételek” nem kerülnek kiszállításra, hanem a NETPINCÉR levonások nélkül továbbítja alapítványunknak a rendelés értékét, ezzel segítve munkánkat. Így, ha megrendelsz egy-egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod!

Alapítványunk már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat. Munkánk során már több mint 900 állatot gyógyítottunk, neveltünk, majd felelős gazdikhoz adtuk őket.

Hálásan köszönjük nagyvonalú felajánlásodat!


Szolgáltatások

Házhozszállítás    Éttermi szolgáltatás   


Konyha

Jótékony


Nyitvatartás

H - V: 00:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36209344826
Cím1174, Budapest - XVII. Ady Endre utca 12Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is), OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, KH SZÉP kártya, Erzsébet-kártya Ajándék zsebErzsébet-kártya Étkezési zseb


Hasznos információk
Közeli éttermek

Sosi Pizza & Burger    Lidi Mama Konyhája    Zsbistro    Corleone Pizzéria    Bistro 17    Retro Burger    McDonald's - Pesti út    Malomkerék Vendéglő    Don Pepe - Pesti út   


Értékelések

Ízlett, 2019. dec. 6., 0 perc alatt megérkezett Remek kezdeményezésnek tartom! Köszönöm a NetPincérnek, hogy erre is biztosít lehetőséget!

Ízlett, 2019. dec. 4., 10 perc alatt megérkezett jó ötlet így is támogatni egy nemes célt

Ízlett, 2019. okt. 2., 10 perc alatt megérkezett Csodálatos kezdeményezés

Ízlett, 2019. júl. 2., 60 perc alatt megérkezett Jó etvagyat a kutyusoknak Ízlett, 2019. júl. 1., 0 perc alatt megérkezett Minden rendelésem mellé rendelek egy reggelit buksinak! Javaslom mindenkinek! :)


Akciók

Ez a virtuális kutya étlap valóságos segítséget jelent azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát.

A felsorolt ételek nem kerülnek kiszállításra, hanem a NETPINCÉR levonások nélkül továbbítja alapítványunknak a rendelés értékét, ezzel segítve munkánkat. Így, ha megrendelsz egy-egy ételt, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod!

Alapítványunk már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat. Munkánk során már több mint 900 állatot gyógyítottunk, neveltünk, majd felelős gazdikhoz adtuk őket. Hálásan köszönjük nagyvonalú felajánlásodat!

Alapítványunknál legnehezebb helyzetben azok az idősebb keverék kutyák vannak, akiknek gazdája meghalt: gyakran az örökösök dobták ki őket.

Ezért nehéz feladatra vállalkoztunk: gondozásba vettük ezeket a kedves kisnyugdíjasokat, hogy gyógyítsuk, ápoljuk őket, és azért dolgozunk önkénteseinkkel, hogy egy -egy nagyszívű ember örökbe fogadja az idős árvákat.

Tudjuk, hogy sok idős kutyánknak már kevés esélye van arra, hogy örökbe fogadják őket, pedig valamennyien különlegesek ezek a sokat tapasztalt, bölcs és toleráns állatok.

Természetesen, ha kell, életük végéig biztosítjuk egy-egy nehéz sorsú, idős állat számára a boldog és gondtalan öregkort.

Ehhez azonban szükséges olyan jó érzésű emberek támogatása is, mint amilyen Te is vagy, hiszen egy idős állat ellátása nem csupán több törődéssel, de magasabb költségekkel is jár.


Házhozszállítás kínálat, Étlap megtekintése

Virtuális ételek
01. Buksi könnyű reggelije
600 Ft
02. Bundás és Kormi kedvencei, magyarosan
1 200 Ft
03. Vegyes ízelítő Turmix ajánlásával
1 500 Ft
04. Kétszemélyes fitnesz tál Dömpikének és Pufinak
2 000 Ft
05. Szaftos falatok a dolgos napokra
2 500 Ft
06. Pamacs Pazar ebédje
3 000 Ft
Nemzetközi konyha
01. Bundás könnyű olasz sonka reggelije
1 490 Ft
02. Dupla hamburger zsemle nélkül
2 490 Ft
03. Franciás csirkefalatok a la Babette
3 490 Ft
04. Nyaralunk! Egész napos szendvics választék autós utazáshoz
5 990 Ft
Kímélő menü idős kutyáknak
01. Örömpörkölt, sok szeretettel
1 990 Ft
02. Családi nosztalgia tál, gazdagon
3 990 Ft
03. Karcsi bácsi kedvencei
4 990 Ft