La-Guna Sushi Bár

A japán és a thai konyhaművészet különlegességeit és sajátos ízvilágát ismerhetik és kóstolhatják meg éttermünkben, és a házhozszállítás alkalmával. A japán konyha legfőbb jellegzetessége a sushi. Ezek a kézzel formázott rizsfalatkák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Étlapunkon a sushi több fajtáját is megtalálhatják (nigiri, maki, sashimi, temaki). A sushi a szemet gyönyörködtető látvány mellet az egészséges életmód alternatíváját is kínálja számunkra. A bőséges sushi választék mellett betekintést nyerhetnek a thai konyha világába is, thai szakácsaink segítségével.


A thai konyha titka egészen egyszerű, friss hozzávalók, sokféle fűszerek kavalkádja, (chili, koriander, kókusztej, galanga, citromfű, curry) melynek eredménye az édes,a sós, a keserű, a savanyú, és a csípős ízek teljes összhangja. Tradicionális thai ételeket kínálunk Önöknek melyek egyesítik a jót az egészségessel.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

japán, sushi


Nyitvatartás

H - V: 11:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 280 0845
Weboldalwww.la-gunasushibar.hu
Cím1193, Budapest Üllői u. 250.Fizetési lehetőségek
Közeli éttermek

Pizza Hut Üllői út    Kispesti Halásztanya Étterem    Gym Suleiman Shop    Purefood Express Gym Suleiman    Ázsia konyha    Kebab City Premium    Pizza Mágus    Lángos Mánia - XIX.    Boczkó Étterem és Pizzéria