Étel keresés


Választék

teljes választék    népszerű ételek    Levesek    Előételek, saláták    Tészták    Vegetáriánus ételek    Halak    Szárnyas ételek    Sertéshús ételek    Futi tálak    Egytálételek    Marha Futi hamburgerek    Sertés Futi hamburgerek    Egyéb hamburgerek    Futi gyros wrapek    Futi gyros wrap menük    Pizzák (32 cm)    Pizzák (45 cm)    Köretek    Mártások    Savanyúságok    Desszertek    Algida poharas jégkrémek    Italok   


Ételfutár NO.1 - házhozszállítás étlap

Átlagos szállítási idő: 60 - 70 perc

Akció

A képeken látható köretek módosulhatnak.

3 db pizza vásárlása esetén ajándék 0,5l-es Coca-Colát küldünk!

6500 Ft feletti ételrendelés esetén ajándék 1,5l-es Márka Ice Teát küldünk!

A megrendelések száma (ételeinket frissen, rendelésre készítjük), a közlekedés illetve az időjárás befolyásolhatja a szállítási időt. Megértésüket köszönjük!

Előrendelés esetén a kiszállítási idő változhat + - 20-30 perccel. Megértésüket köszönjük!

A Gyros, hamburger és Wrap ételeink kiszállítása során a termék összetétele (hideg zöldség, hideg öntet) miatt a magas hőmérséklet nem garantált!

A rendelést követően telefonon felvehetjük a kapcsolatot vásárlóinkkal, hogy a megrendelés megerősítését kérjük. Ha a kapcsolatfelvétel a vásárló hibájából meghiúsul, a kiszállítástól éttermünk elállhat.

Amennyiben sikertelen a kézbesítés a vásárló hibájából az újabb kiszállításkor +500 Ft os kiszállítás díjat számítunk fel!

Rendelésem

Végösszeg 0 FtNem érted el a minimális rendlés összegét: 0 Ft