Étel keresés


Választék

teljes választék    népszerű ételek    Virtuális ételek   


Ronald Házak - Virtuális étterem - házhozszállítás étlap

Átlagos szállítási idő: 360 perc

Akció

Több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára a kezdeményezés, amely azóta minden évben több ezer beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.

Az alapítvány a világ számos pontján megtalálható Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át.

Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta pedig már Miskolcon is működtet Ronald Házakat. 2016 januárjában megnyitottuk az első Ronald-szobákat Pécsett. Az elmúlt években közel 12 ezer családnak segítettünk.

Az alapítvány küldetése, hogy a családok összetartásával segítse a lakóhelyüktől távol, kórházi kezelésre szoruló beteg gyermekek gyógyulását. A családoknak ezt térítésmentes, otthonos apartmanok és számos plusz szolgáltatás nyújtásával teszi.

Budapesten és Miskolcon is létrehoztunk egy-egy apartman házat, ahol a bentlakó családok szinte ugyanúgy élnek, mint odahaza. A beteg gyerekek együtt lehetnek családtagjaikkal, a közös nappaliban pedig játszhatnak a többi gyerekkel.

Bár a kicsik kórházban töltik napjaik nagy részét, családjuk közelsége hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben viseljék a betegség és a kezelések megpróbáltatásait.


A keresés nem adott találatot! Kérjük, próbálkozz más kifejezéssel, vagy használd a keresődoboz alatti szűrőket!Rendelésem

Végösszeg 0 FtNem érted el a minimális rendlés összegét: 0 Ft