Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház

A Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház a Beugró étterem helyén nyitotta meg kapuit kedves vendégei előtt. Az elfogadtatással nehéz dolgunk lesz, hiszen a cseh konyha és vendégvárás csak a szívélyességben egyezik meg a saját magyaros vendéglátásunkkal.

Az ételek a mi ízvilágunktól nem esnek távol ugyan, de a főzési és sütési módok miatt másak, mint az idehaza megszokott.
Az ételek köreteiről nem is beszélve, hiszen a legtöbb étel mellé a knédli számos változatát kínálják.

Na és persze itt van a sörkultúra, ami összeköt mindent, és egyben egy teljesen szokatlan feladatot állít elénk: a tradicionális sörözői felszolgálást. Mert üres söröskorsó az asztalon nem lehet csak teli, és a vendég előtt mindig ott kell legyen a fogyasztása egy papíron - ami persze nem számla.

Vendégnek és vendéglátónak is meg kell szokni ezt a fajta vendéglátást itt Pesten is. Csehországban járva ez természetes nekünk is, de idehaza még gyakorolni kell.

Hiszen mi nem kevesebbet vállaltunk, mint hogy egy kis Csehországot hozunk létre itt a Szív utcában. Ehhez kérjük a segítségüket akár a kinti Csehországi tapasztalataik alapján, akár jobbító szándékú kritikájuk okán. Mert nem csak az elsők, de jók is szeretnénk lenni.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi


Nyitvatartás

H - V: 12:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 312 2077
Weboldalwww.beugro.hu
Cím1060, Budapest - VI. Szív u. 30.Fizetési lehetőségek
Hasznos információk

  • Dohányzó: Igen  • Közeli éttermek

    Svejk konyhája    Chez Daniel Étterem    Bajnok Palacsinta    NachosExpress Moziélmény Házhoz    Cup and Scoop Kávézó és Fagyizó    Millennium Da Pippo    Haveli Indiai Étterem    Vin.Vin Vietnámi Étterem - Andrássy út    Cream Kávézó és Étterem