Ebéd-Lelő Ételbár

Az Ebéd - Lelő Ételbárt 2008. október elején nyitottuk meg családi vállalkozásban a Teréz krt. 39-es szám alatt. Az üzlet arculatát saját ízlésvilágunk alapján alakítottuk ki, hogy a hozzánk betérő vendégeknek kellemes, családias hangulatban legyen részük.

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a házias, különleges és vegetáriánus ételek, melyeket minden nap friss, minőségi alapanyagok hozzáadásával készítünk. Ebből adódóan elsődleges célunk, hogy vendégeinknek széles választékot kínáljuk, elérhető árakon, bízva abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb íz világot.

Az Ételbár befogadó képessége 46 fő. A vendégeknek két szinten van lehetőségük helyet foglalni, az alsó szinten, ahol a kiszolgálás is történik, illetve a galérián. Emellett vendégeinknek az ételek elvitelére is lehetősége nyílik.

Szeretettel várunk minden kedves látogatót, aki szeretné ebédjét egy kellemes, hangulatos ételbárban elfogyasztani, mely remélhetőleg többet nyújt majd számára, mint egy hétköznapi kifőzde és a jövőben újra ellátogat hozzánk!


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

magyaros, gyorsétterem


Nyitvatartás

H - P: 11:00 - 18:00 Szo - V: 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefon+36 (70) 630 1458
Weboldalwww.ebedlelo.hu
Cím1067, Budapest Teréz körút 39.Fizetési lehetőségek
Közeli éttermek

Olive's Restaurant    Indigo - Pest    Vital bistro    Thai Buddha Étterem    Buddha Étterem és Kávézó    Buddha Original - Teréz körút    Panírbetyárok    Bécsiszelet Vendéglő (Jókai u.)    A Pörköltes