Budapest Bisztró

Legendás Gulyásleves, a magyar konyha méltán legismertebb fogása, mely megtestesíti mindazt, amit a Budapest Bisztró filozófiájában képvisel.

Több mint 100 főt befogadó, 510 nm-es éttermünkben és 150 férőhelyes teraszunkon casual fine dining bisztrófogásokkal várjuk itthoni és külföldi vendégeinket.
A gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló tradicionális ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük.

A belváros leggazdagabb reggeli választékával, kézműves cukrászattal és házi pékséggel várjuk mindazokat, akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített, házias ételeket és magát az életet, mint mi.
A városban egyedülálló magyaros látványkonyhánk, kézműves borokat tartalmazó bortrezorunk szemet gyönyörködtető látvány a gasztronómia szerelmeseinek.

A gourmet élvezetek mellett a jó hangulatról a kellemes élő zene, a klasszikus „bár és piano” hangulat gondoskodik. Látogasson el hozzánk és élje át a valódi Budapest Bisztró életérzést!


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - P: 07:30 - 00:00 Szo - V: 09:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 783 0788
Weboldalwww.budapest-bistro.hu
Cím1054, Budapest - V. kerület Vécsey utca 3Fizetési lehetőségek

OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, KH SZÉP kártya


Hasznos információk

  • Élő zene: Igen  • Közeli éttermek

    Da Mario Budapest    Pizza EATaliano - Pest    L'Aranceto Osteria    Iguana Bar & Grill    Nádor Magyaros Borétterem    Szabadság Kávéház-Étterem    Garibaldi Bisztró    Mannatural Ételmanufaktúra    Az élet étterme