Alföldi Vendéglő

Szeretettel várjuk Budapest egyik leghíresebb vendéglőjében! Éttermünk a belvárosban a Kálvin tér és a Jogi Egyetem között, a Kecskeméti utcában található. Családias légkörben megtalálja a magyar konyha remekeit, és üzletünkre jellemző specialitásokat. Kezdetben a Belvárosi Vendéglő Vállalat tulajdona volt, jelenleg magántulajdon, Sziklai Ferenc üzemelteti családjával 1972 óta. A helyiség magyaros jellegét többféle képzőművészeti alkotással is hangsúlyozzuk. Üzletünkben megtalálja a verhetetlen minőségű Alföldi pogácsát, ami saját recept alapján készül. Szinte a világ minden táján ismerik a turisták. Büszkék vagyunk még a minőségi szálka nélküli ponty halászlénkre és a 2 személyes borjúcsülökre gazdagon körítve Pékné vagy Debreceni módra.
A házias süteményekre: almás pite, barackos-túrós pite, szilvás gombóc, barackos gombóc. Csak nálunk tudja megkóstolni a Hajdúsági ételspecialitást: az Öhömöt (húsos, juhtúrós, gombás) és Slambuc tál változatokat.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

magyaros


Nyitvatartás

H - V: 11:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 267 0224
Weboldalwww.alfoldivendeglo.hu/hun
Cím1053, Budapest Kecskeméti u. 4.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is)


Közeli éttermek

Say Cheese - Kecskeméti utca    GoodBar GoodBurger    SonkaArcok bárkonyha    Costa Kálvin tér    Street Bistro Budapest    Street Bistro - Buda    Café Alibi    Janis' Pub    Pizzica 2.