Marika néni kávézója


Az üzlet huszonkilenc éve, 1983-ban indult, először a Mester utca és az Angyal utca sarkán nyitottunk meg.

Marika néni akkor kezdte készíteni – mondhatjuk, hogy a városban először – az addig létező hamburgerek mellett a hawaii, a sonkás, a magyaros, a kukoricás és még számos (13+1 féle) hamburgerét, melyeknek nagysága már akkor is meghaladta a szokásos zsemlenagyságot, és mostanra nyolcféle méretben kapható. (Ne feledjük, 1983-ban a McDonald’s még nem is volt Magyarországon!)

Az évek alatt számtalan hamburgerkreáció született Marika néni és időnként a vendégek jóvoltából. Sokáig negyvenkétféle hamburger szerepelt az étlapon. A legközkedveltebbeket folyamatosan áruljuk, van olyan része a kínálatnak, ami szezonális, és van, ami a vendégek óhaja szerint változik.

2004-ben költöztünk az Angyal utca 28-ba, ahol végre télen-nyáron asztalokkal tudjuk fogadni a hozzánk betérőket. Az üzlet berendezése és hangulata Marika nénihez illően barátságos, nem hivalkodó, „nagymamás”. Bizonyára ezért is kedveli annyi fiatal, egyetemista, mert olyan, mintha a nagyi ebédlőjében telepednének le egy tál jóféle étel mellé, és tartaná őket szóval a mami kínálással, érdeklődéssel, tanácsokkal.

Lehetsz húsimádó vagy vegetáriánus, fogyókúrázó vagy éppen nagyon éhes – az étlapon találsz megfelelőt. De ha mégsem, akkor Marika néni kreál neked valami finomat! Ihatsz a finom, egyedi receptű házi teából, ami hidegen és melegen is remek, illetve a madártejszerű vaníliaturmixból, amit szintén mi készítünk.

Mivel ez egy családi vállalkozás, az árainkat úgy tudjuk alacsonyan tartani, hogy nincs alkalmazottunk. Ezért segítség, ha a használt edényeket elviszed az edénytartóig, illetve ha magadnak csapolsz teát vagy turmixot. Ha ízlett a hamburger, de túl nagynak bizonyult, szívesen becsomagoljuk neked. Kérhetsz elvitelre is hamburgert vagy salátát.

Foglalhatsz asztalt előre is, ha baráti társasággal érkeznél, hogy együtt elfogyasszatok egy gigantikus születésnapi hamburgert.
Ezt egy nappal előre kell jelezned a 215-6462-es telefonszámon.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

magyaros, hamburger, amerikai


Nyitvatartás

H - V: 10:00 - 21:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 215 6462
Weboldalwww.hamburger.hu
Cím1094, Budapest - IX. Angyal utca 28Fizetési lehetőségek
Közeli éttermek

Mezcal Mexikói Étterem és Pizzéria    Mezcal Étterem    Chili Bár    The Roseland Company    Gulyás Étterem    Western Pub Budapest    Darbar Friends Restaurant    Tibeti Étterem    Italpincér - Italházhozszállítás