Chili Bár

„Meghitt, hangulatos, barátságos kávézó… Bár konyhájuk nem a legnagyobb, sok vendég ma már nem, mint kávézóba, hanem mint étterembe tér be a Chili Bárba. Az étlap a konyha kapacitásához képest változatos, állandóan megújuló napi ajánlatokkal. Magyar, nemzetközi, bajor, thai és más ízek is megtalálhatók a kínálatban, viszont mindent az köt össze, hogy ezek remek minőségben, nagy odafigyeléssel és szeretettel készülnek.

Újdonság a csapolt búzasör (Erdinger), a Zsindelyes és Gusto pálinkák rendszeresítése, a hagyományt pedig a minőségi magyar borok, kellemes koktélok és a város egyik legjobb cappuccinója jelenti.

Sporteseményekkor rendszeres a telt ház, ha tehetik focit, olimpiát, vagy forma1-et közvetítenek, falaikon fiatal művészek alkotásait cserélik néhány havonta, feldobva ezzel az amúgy barátságos, kávéházi, pub-os hangulatot.” (írta a Lucullus bt rólunk).


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - P: 10:00 - 00:00 Szo - V: 12:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 7943863
Weboldalwww.chilibar.hu
Cím1090, Budapest - IX. Tompa u. 7.Fizetési lehetőségek
Hasznos információk

  • Dohányzó: Igen  • Közeli éttermek

    Mezcal Mexikói Étterem és Pizzéria    Mezcal Étterem    Western Pub Budapest    Food Time Étterem    Wok Bár    Döner Kebab Express - IX.kerület    Marika néni kávézója    The Roseland Company    Gulyás Étterem