Étel keresés


Választék

teljes választék    népszerű ételek    Virtuális ételek   


Mosoly Alapítvány – Virtuális Étterem - házhozszállítás étlap

Átlagos szállítási idő: 360 perc

Akció

Már több mint 20 éve a gyerekek természetes nyelvén: játékkal, mesével, alkotással tesszük megközelíthetővé, feldolgozhatóvá a súlyos betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó nehéz, feszültséget keltő lelki traumákat.

Terápiáink során a gyerekek kreatív energiái felszabadulnak, szorongásuk oldódik, így a betegség passzív elszenvedőiből aktív, cselekvő szereplővé lépnek elő és együttműködve, könnyebben fogadják el a sokszor fájdalmas kezeléseket.

Ilyenkor 90 percben kell megtörténnie a csodának: oldani a gyermekben összegyűlt feszültséget, megjeleníteni a benne munkáló negatív érzéseket, teret adni érzelmei megélésére, azért hogy képes legyen folytatni a küzdelmet a betegséggel.

A kórházi kezelések után kis létszámú, rehabilitációs célú csoportjaink segítenek a gyerekeknek visszatérni a családi valamint az óvodai, iskolai közösségeikbe, azaz visszatalálni saját gyerekkorukba.


A keresés nem adott találatot! Kérjük, próbálkozz más kifejezéssel, vagy használd a keresődoboz alatti szűrőket!Rendelésem

Végösszeg 0 FtNem érted el a minimális rendlés összegét: 0 Ft