Étel keresés


Választék

teljes választék    népszerű ételek    Virtuális ételek   


Magyar Vöröskereszt - házhozszállítás étlap

Átlagos szállítási idő: 360 perc

Akció

A Vöröskereszt a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézettel együtt vörös zónás ellátóhelyet működtet, ahol a fertőzöttek gondozása, valamint az ő könnyebb sérüléseik ellátása történik, ezzel védve a többi pácienst és egészségügyi dolgozót.

A Magyar Vöröskereszt 1881-ben jött létre. A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt a Magyar Vöröskereszt 1921-óta működő ifjúsági tagozata, amely programok, táborok, képzések és önkéntes lehetőségek révén hasznos elfoglaltságot kínál a fiatalok számára.

A szervezet célja, hogy a humanitárius értékek mentén igazi, értékteremtő közösséget jelentsen a fiatalok számára, amelyet élménypedagógia módszerekkel támogatva egymás elfogadására alapozva, nyitott szellemben épít fel.

Programunk segíti az intézményeket olyan légkör kialakításában - különböző szabadidős programok beépítésével-, amelyben az egészségtudatos magatartásformák és a felelősségteljes közösségi szerepvállalás természetessé válik a gyerekek számára.

2007 óta működik a Balaton strandjain az önkéntes elsősegélynyújtó szolgálat. Ez idő alatt közel 3300 önkéntes közel 40.000 esetben segített a nyaralóknak, és 6 alkalommal mentették meg valakinek az életét.

A különleges táborban a fogyatékkal élők, kisebbségi, gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő és halmozott hátrányos helyzetben élő gyermekek ismerhetik meg egymást különböző interaktív, élménypedagógiai foglalkozásokon.

Olyan kortárs előadókat képzünk, akik saját környezetükben tartanak foglakozásokat véradásszervezés, elsősegélynyújtás, szexedukáció, drogprevenció, közösségi szervező, kommunikáció és életvezetés témakörökben.

Mozgalmunk kiemelt figyelmet fordít az egészségfejlesztésre, így a tudatos családtervezésre és családi életre való nevelésre. Szeretnénk, hogy a fiatalok minél több ismeretet szerezzenek a témakörben, és később felkészülten nézzenek a családalapítás elé.

Szolgálatunk háborús események, fegyveres konfliktusok, politikai üldöztetés, természeti katasztrófák következtében egymástól elszakadt családtagok egymásra találásában segít.

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradásszervezésben, éves szinten 11-13 ezer véradóeseményt szervezünk. Emellett a véradók megbecsülése, a lakosság véradásra buzdítása és a véradás ügyének népszerűsítése is a mi feladatunk.

Rendelésem

Végösszeg 0 FtNem érted el a minimális rendlés összegét: 0 Ft