Kakukk Vendéglő

Az Újpesti Kakukk Vendéglő új vezetéssel, de a már jól ismert és megszokott, békebeli kertvárosi kisvendéglői hangulattal várja a házias ízek és ételek kedvelőit.
Ételeinkkel megpróbáljuk egyrészt a klasszikus magyaros ételek, másrészt a modernebb, nemzetközi fogások szerelmeseit is maradéktalanul kielégíteni. Állandó étlapunk mellett van egy aktuális ajánlatunk is, mely pár hetente változik, természetesen az igényeket is figyelembe véve.
Italválasztékunk minden tekintetben igazodik a Kakukk hagyományaihoz, és korunk modernebb elvárásaihoz, minőségi borokkal, igazi magyar pálinkakülönlegességekkel (Madarasi Pálinkák), és minőségi szeszesitalok széles választékával várjuk vendégeinket.
Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk - akár helyben (40 fő - kerthelységgel 90 fő erejéig), akár külsős helyszíneken. Hidegtálas állófogadás, csévinges meleg vacsora, még egyben sütött malac-lakoma is kivitelezhető.

Látogasson el Vendéglőnkbe, nem fogja megbánni! Szeretettel várjuk, hogy próbára tegye ételeinket, italainkat és nem utolsó sorban csapatunkat!Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - Szo: 11:30 - 23:00 V : 11:30 - 18:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 783 0175
Weboldalwww.ujpestikakukk.hu
Cím1046, Budapest - IV. kerület Nádor utca 31Fizetési lehetőségek

OTP SZÉP kártya - ajánlott, MKB SZÉP kártya - ajánlott, KH SZÉP kártya - ajánlott


Hasznos információk

  • Ingyenes wifi: Igen  • Közeli éttermek

    Külvárosi Kávéház és Étterem    Központ Bisztró, Kávézó, Bár    Mákos Guba Gyorsétkezde    Pizza King Újpest    Pizza Me Váci út    Burger King - Újpest    Tüzestál Étterem    Príma Falatok Munkásotthon utca    Sixty Pizzéria