The Home Lounge and Grill

Várunk minden kedves vendégünket, aki otthonos hangulatra vágyik, akár egy gyors menü ebédre jönne vagy egy tartalmas vacsorára. Nálunk mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő ételt, hiszen a kínálatunkban szerepel: leves, hideg-meleg előétel, saláta, főétel, hamburger, desszert, sör korcsolyák, pizzák. Aki megszomjazik az válogathat ital kínálatunk bő választékából, a különböző limonádéktól kezdődően a koktélokig. Mindezt megteheti úgy, hogy nem terheli meg a pénztárcáját. Éttermünk légkondicionált, terasz helyiségünkön a dohányzók is nyugodtan eltölthetik az időt, a biciklistákra is gondoltunk, hiszen van bicikli tárolónk, helyünk házi állat barát, vállaljuk rendezvények, esküvők szervezését is.
Tervezzük péntek, szombati napokra, hogy csendes házi bulikat szervezünk dj. segítségével, valamint a csütörtöki napokon karaoki lesz műsoron.
Ingyenes parkolási lehetőség.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, hamburger, amerikai


Nyitvatartás

H - Cs: 12:00 - 23:00 P - Szo: 12:00 - 01:00 V : 12:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (30) 8124090
Cím1033, Budapest - III. Szentendrei út 30.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is)


Közeli éttermek

KFC Óbuda    American Burger&Steak House    Pizza King 3 - Szentendrei    Bonyai Étterem    Köles Étterem és Sörház    Norbi Low Carb Szentendrei út Shop    Norbi Low Carb Szentendrei út Pékség    Pizza Tacskó    Pizza Mánia