Bodza Bistro

A belváros üzleti életének nyüzsgő mindennapjaiban a Bodza Bistro barátságos belső kialakításával tökéletes légkört biztosít egy üzleti találkozóhoz, ízletes ebédhez egész nap folyamán.

A bodza letisztult, a zöld árnyalataiban pompázó világában a vendéglátás koncepciója a regionális konyhák különleges ételeinek felvonultatása, egy sajátos monarchikum stílus megtartása mellett. Tiszta, minőségi alapanyagok, egyszerű tradicionális fogások mellé a látványkonyha elemei párosulnak.

Az említettek alapján a Corner Rendezvényközpont kizárólagosan a Bodza Bistro vendéglátó szolgáltatásait veszi igénybe rendezvényei esetén. A konyha kiváló felszereltségének köszönhetően az egyszerű szendvics falatoktól az állófogadáson át a díszvacsoráig bármilyen típusú catering szolgáltatás igényelhető.

Mindezen felül mód van a Bodza Bistro, mint igény szerinti fizetős büfé nyitva tartására a rendezvény alatt.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

gyorsétterem


Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 15:00


Elérhetőség

Telefon+36 (30) 515 5234
Weboldalwww.bodzabistro.hu
Cím1050, Budapest - V. Bajcsy-Zsilinszky út 12.Fizetési lehetőségek
Közeli éttermek

Titiz Török Étterem    Trattoria Mamma étterem    Wasabi Extra    Starbucks Bazilika    Bazilika Kávéház és Étterem    Nemzetközi Kínai Étterem    Sakura Ramen - Király utca    Csirke-Fogó    Duran szendvics - Bajcsy - Zsilinszky út