Bodrogi Cafe & Restaurant

Olyan éttermet álmodtunk meg, amit nem egyszerűen kipróbálni szeretnének a vendégek, hanem rendszeresen visszajárni oda. Egy helyet, ahol az ismerős ízek otthonossága mellett mindig ott egy ötlet, egy új megközelítés, egy kis finom meglepetés. Olyan ételeket készítünk, amelyek a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.

Családi receptjeink közül jó néhány több mint száz éves. Üknagymamám töltött káposztáját, édesapám dupla lecsóját vagy a harcsakrém-halászlevet mind-mind gyerekkoromban szerettem meg, és szeretem ma is. Ezeknek a recepteknek fontos része az ízes, háztáji alapanyagok használata. Éppen ezért amit lehet, az inárcsi Bodrogi Kúriában termelünk meg, vagy helyi beszállítóktól vásárolunk. Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

magyaros


Nyitvatartás

H - Szo: 12:00 - 23:00 V : 12:00 - 16:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 784 3023
Weboldalhttp://www.bodrogietterem.hu
Cím1124, Budapest - XII. Fürj utca 2Fizetési lehetőségek
Hasznos információk

  • Chef neve: Zoboki Zoltán  • Közeli éttermek

    Cafe Lounge - Novotel Congress    Aranyhíd Étterem    Parányi Bisztró    Fruccola - MOM park    Vapiano MOM Park    Spíler Buda    Café Díva    Angelo Cafe és Cukrászda    Trattoria Da Lello Ristorante & Pizzeria