Alessio Étterem és Kávézó

Az Alessio, egy családias kávézó és étterem, olasz konyhával, Pasaréten az Alex cukrászda helyén. Aki erre jár, biztosan talál kedvére való olasz édességeket, tortákat, valamint saját készítésű tésztákat és pizzát. Ha valaki valódi olasz ízekre vágyik az Alessio étterem étlapján biztosan talál olyat, amiért majd máskor is visszatér. Halak rákok, kagyló, bárány, és borjúmáj, ahogyan a tipikus itáliai kisvendéglőkben tapasztaljuk. A pizzát és a süteményeket elviheti, aki ismerőseit akarja elkápráztatni, akinek pedig nincs ideje eljönni az Alessioba, az otthonra is rendelhet. Az Alessio otthonos környezetet biztosít családi ebédek, vacsorák és üzleti találkozók számára. A korán kelőket olasz kávé, és friss mediterrán reggeli várja.
Az étlapon a halak rákok, kagyló, bárány, és borjúmáj mellett eredeti, vékony, ropogós tésztájú pizza is megtalálható, csakúgy, mint az autentikus olasz édességek.
Ha Ön kényelmes vendég, vagy ismerőseit kívánja elkápráztatni, a pizzát és a desszerteket házhoz is rendelheti.
Hozza el családját, üzleti partnerét, és biztos a siker! Ön pedig egy újabb kedvenc helyre lel…


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

olasz


Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 00:00 Szo - V: 09:00 - 00:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 275 0049
Weboldalwww.cafealessio.hu
Cím1026, Budapest Pasaréti út 55.Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott


Hasznos információk

  • Dohányzó: Igen
  • Különterem: Igen  • Bejegyzések

    Olasz ételek - otthonos környezetben   


    Közeli éttermek

    Ronin Sushi    Chili Bisztro    Shell - Szilágyi Erzsébet Fasor    Csak a jó gyümölcs    Pasarét Club Étterem - Shop oldal    Pasarét Club Étterem    Remíz Kávéház és Söröző    Bock Bisztró Buda    Fióka Étterem