A38 Hajó

A város egyik legszebb panorámájával rendelkező helyszínén, melynek éttermében ülve a MÜPÁtól a Corvinus Egyetemen át a Gellért Hegyig terjed az impozáns kilátás, különösen kellemes hangulatban fogyaszthatók az ételek: a széles választékból az igazi ínyencségekre, de ugyanígy a koncertek előtt könnyed étkekre vágyók egyaránt megtalálják itt a saját kedvükre valót.
Az ételválaszték nemzetközi jellegű, mely a Hajón tartott külföldi fesztiválok alkalmával különös specialitásokkal egészül ki a holland konyha különlegességeitől a szerbig, valamint havonta megrendezésre kerülő borvacsora estjeiken a magyar konyha néhány méltatlanul elfeledett különlegessége kerül asztalra.
Az étterem étlapja magas színvonalú, különleges, kifejezetten gourmet ételeket tartalmaz, amelyek Vipler György séf tapasztalatát és inventivitását dicsérik.
Az A38 Étterem emellett kérésre szinte bármilyen menüt összeállít, valamint egyedi kérésekre és sajátos elképzelésekre szintén nyitott. Az étterem adottságai és szolgáltatásai alkalmassá teszik ezt a különleges helyszínt arra, hogy igényes sajtótájékoztatók, termékbemutatók, gálarendezvények, partnertalálkozók, egyéb céges- és magánjellegű rendezvények, állófogadások, díszvacsorák, ünnepségek megrendezésre kerülhessenek, ahol emellett külföldi és hazai turistacsoportok étkeztetése is megoldható.
A Budapest Bortársaság által biztosított, folyamatosan megújuló borkínálat tökéletesen harmonizál a különleges, nemzetközi konyha ízeivel.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatás   


Konyha

nemzetközi, magyaros


Nyitvatartás

H - Szo: 11:00 - 23:00


Elérhetőség

Telefon+36 (1) 464 3946
Weboldalwww.a38.hu/hu
Cím1117, Budapest Pázmány Péter sétány Petőfi híd budai hídfőFizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) - ajánlott


Hasznos információk

  • Chef: Vipler György pályáját Keszthelyen kezdte, Kaposváron és Veszprémben folytatta, majd egy soproni étterem konyháján szerzett elismerést a helyi ínyencek között, főleg vadételeivel. Ezek után saját váll
  • Ingyenes wifi: Igen  • Közeli éttermek

    McDonald's - Boráros tér    Caffe Vero Étterem és Kávéház    Persian Döner Kebab    Duna Fornetti    Cups & Dogs Café    Mini Milano Pizza    WOK EXPRESS    Tom Yum Thai Étterem - Soroksári út    Indian Curry Express